Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το κυβερνητικό επιτελείο εάν δεν τηρηθούν οι κόκκινες γραμμές εξέφρασε ο αναπληρωτής Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Όπως είπε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, η κυβέρνηση θα τηρήσει τις «κόκκινες γραμμές χάραξε προεκλογικά», τονίζοντας παράλληλα πως σε αντίθετη περίπτωση «θα φύγει από την κυβέρνηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν τέλειωσαν οι “κόκκινες γραμμές” μας, επειδή υπογράφηκε αυτή η συμφωνία – εκεχειρία. Αν πέσουμε πάλι σε τοίχο, τότε ενδεχομένως θα έχουμε ρήξη μετά. Αν οι εταίροι μας επιμείνουν να πάρουμε πίσω τις δικές μας “κόκκινες γραμμές”, εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω και δεν θα υπάρξει συμφωνία τότε» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Εγώ, προφανώς, δεν θα μείνω στη θέση μου, όσο αυτά που θεωρώ “κόκκινες γραμμές” δεν γίνουν σεβαστά. Αλλά δεν είναι προσωπικό θέμα. Η κυβέρνηση πρόκειται να σεβαστεί τις “κόκκινες γραμμές” της».

Για το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι «θα εφαρμοσθεί σε ορίζοντα τετραετίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο κ. Μητσοτάκης έκανε απολύσεις. Εγώ πρόκειται να ξαναπάρω πίσω αυτούς που απέλυσε ο κ. Μητσοτάκης. Δεν το προσωποποιώ, η προηγούμενη Κυβέρνηση» κατέληξε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης