Λάμπρος Παναγιώτου

«Δεν μας ικανοποίησαν οι εξηγήσεις που δόθηκαν και έτσι προσπαθήσαμε να βρούμε τη χρυσή τομή για να αποσυρθεί η συγκεκριμένη τροπολογία», είπε στους διαδρόμους της Βουλής ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος μίλησε στους δημοσιογράφος για εκείνο το προεκλογικό δωράκι που κάποιοι προσπάθησαν να δώσουν σε δημάρχους και εργολάβους. Τα λόγια του εκπροσώπου άφησαν έκθετο τον Αναπληρωτή Υπουργό του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο νωρίτερα ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης είχε ανακοινώσει στο Σώμα ότι αποσύρει την (ψηφισμένη) τροπολογία αδειάζοντας τόσο τον Βουλευτή του Σάββα Αναστασιάδη που την έφερε, όσο και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκο.

Τι έλεγε η περίφημη τροπολογία, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα κόμματα της αντιπολίτευσης και δημιούργησε εξίσου πλείστα ερωτήματα για τον τρόπο που ήρθε;

«…δεν δημιουργούνται ποινικές ευθύνες για παραδοτέο έργο που διαφέρει από το περιγραφόμενο στη σύμβαση, αλλά άπτεται της υπηρεσίας του ίδιου φορέα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης έγινε πυρ και μανία μόλις έμαθε ότι η συγκεκριμένη τροπολογία διαβιβάστηκε στη Βουλή και μάλιστα έγινε και αποδεκτή από τον συνάδελφό του Λεωνίδα Γρηγοράκο.

Το ίδιο έκπληκτο φαίνεται να έμεινε και το ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή ,μόνο ο Σάββας Αναστασιάδης ήξερε τελικά για την περίφημη αυτή τροπολογία. Μόνο ο Σάββας Αναστασιάδης;

Μόνο ο Σάββας, μόνο ο Σάββας, μόνο ο Σάββας…

Διαβάστε επίσης:

Θεσμικό κουκούλωμα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης