Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από το βήμα της βουλής, επισημαίνοντας ότι οι αντιδράσεις του κόσμου δεν θα τελειώσουν και το νέο πακέτο μέτρων δεν θα νομιμοποιηθεί από τους πολίτες.

«Μη νομίσετε ότι τελειώνει εδώ όλο αυτό. Στην αρχή βρισκόμαστε ακόμη. Ο λαός δεν θα νομιμοποιήσει αυτό το πακέτο μέτρων. Θα δείξει την πραγματική αντίδρασή του και τότε δεν θα ξέρετε πού να κρυφτείτε και εσείς και όσοι ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο το καλοκαίρι του 2015» ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας και πρόσθεσε: «Μην ελπίζετε ότι θα ξεγελάσετε πάλι τον λαό… Σας έχουν πάρει όλοι χαμπάρι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «καλούς μαθητές» των προηγούμενων «μνημονιακών» κυβερνήσεων και κατέκρινε την απόφαση για ψήφιση του νομοσχεδίου πριν από το Eurogroup της Δευτέρας.

«Φέρατε τα νομοσχέδια το Σαββατοκύριακο γιατί η επιδίωξή σας είχε στόχο να αποφύγετε τη 48ωρη απεργία των συνδικάτων και τη δικαιολογημένη οργή των αγροτών. Για τον ίδιο λόγο μεταθέσατε τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς την Τρίτη του Πάσχα, που θα ήταν άδειες οι πόλεις» είπε ο Δ. Κουτσούμπας, κάνοντας λόγο για «πολιτική αθλιότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης