Αιχμές για τα πεπραγμένα του Νικήτα Κακλαμάνη στον Δήμο Αθηναίων άφησε ο Γιώργος Καμίνης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Παρέλαβα την πόλη στη χειρότερη φάση της μετά τη γερμανική κατοχή και την κράτησα όρθια».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που του δίνουν προβάδισμα είπε ότι αυτό είναι μια καλή αφετηρία, αλλά έσπευσε να προσθέσει ότι «έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας», σημειώνοντας ότι δεν φοβάται, αλλά και δεν υποτιμά τους αντιπάλους του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο κ. Σπηλιωτόπουλος είναι παρά πολύ παλιός στην πολιτική ζωή» δήλωσε για τον έτερο ανθυποψήφιό του για τη δημαρχία που προέρχεται από τη ΝΔ.

Για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη είπε τον καλοδέχεται στον προεκλογικό αγώνα, συμπλήρωσε όμως ότι δεν συμφωνεί με τη θέση του για τον περιορισμό της αστυνόμευσης στο κέντρο της πόλης. «Η ανάπτυξη της αστυνομίας πρέπει να είναι ισόρροπη και τα τελευταία χρόνια η αστυνομία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της» επεσήμανε.

«Το θέμα της νεότητας δεν είναι η βιολογική ηλικία, αλλά το τι νέο κομίζεις» παρατήρησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα τελευταία χρόνια τα κόμματα φέρουν τεράστια ευθύνη για το πώς κατάντησαν τη χώρα» τόνισε ο κ. Καμίνης, προσθέτοντας ότι «όταν έχουμε υποψηφίους από κόμματα, αυτοί να κρίνονται από το τι μπορούν να προσφέρουν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης