Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία, ανέφερε σε δηλώσεις του το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

«Η στάση της κυβέρνησης στην τροπολογία δείχνει ότι πρωτίστως νοιάζεται για την πολική της επιβίωση, ξεχνώντας τις διακηρύξεις της για υπεράσπιση των φτωχότερων. Για να πετύχουν τον σκοπό τους παραβίασαν τον κανονισμό της Βουλής, παραβίασαν το Σύνταγμα και έφεραν μια τροπολογία χωρίς έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους» πρόσθεσε ο κ. Χατζηδάκης, αναφερόμενος στην τροπολογία που ψηφίστηκε την Παρασκευή στη Βουλή και η οποία προβλέπει την απαλλαγή επενδυτών από πρόστιμα για λαθρεμπόριο, υπό προϋποθέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου υποστήριξε πως «ο κ. Σαββίδης ουσιαστικά επιδοτείται με 38 εκατομμύρια ευρώ γιατί τόσα ήταν τα πρόστιμα μαζί με τις προσαυξήσεις που διαγράφονται από τη ΣΕΚΑΠ».

Σύμφωνα με τον κ. Κεγκέρογλου, η κυβέρνηση κάνει και άλλα deal με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, που αφορούν στον χώρο του Τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης