Μία σοβαρή καταγγελία έκανε από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Όπως είπε, «με πλησίασαν από γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων και μου ζήτησαν 10.000 ευρώ για να μου δώσουν μεγαλύτερα ποσοστά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με πλησίασε υπάλληλος εταιρείας δημοσκοπήσεων και μου είπε ”δώσε μου 10.000 ευρώ για να σε δείξω 7-8%”» ανέφερε ο κ. Λεβέντης, τονίζοντας μάλιστα ότι πρόκειται για γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων και ότι η προσέγγιση έγινε στη Θεσσαλονίκη.

«Αν μου ζητηθεί, θα το καταγγείλω επισήμως» είπε ο κ. Λεβέντης.

Για τις σκληρές δηλώσεις του για τον πρωθυπουργό, ότι θα έπρεπε να δικαστεί σε ειδικό δικαστήριο και να τον εκτελέσουν, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε ότι πρόκειται για μία δήλωση που ακούστηκε μεμονωμένη και ότι δεν το είπε έτσι όπως παρουσιάστηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ σε μετεκλογικό πεδίο ο κ. Λεβέντης επέμεινε πως δεν θα συνεργαστεί. «Το είπα και από το βήμα της Βουλής. Να μη με ψηφίσει ούτε ένας άνθρωπος αν συνεργαστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε, ενώ για το ενδεχόμενο να μπει στην κυβέρνηση σε περίπτωση ανασχηματισμού υπογράμμισε: «Όχι, δεν θέλω να αποτελέσω τσόντα στον κ. Τσίπρα, περίμενα 40 χρόνια να μπω στη Βουλή. Δεν θα αποτελέσω τσόντα κανενός».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης