«H κυβέρνηση επέλεξε να παραιτηθεί στα μουλωχτά», σημείωσε το πρωί του Σαββάτου η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο περιθώριο της συνάντησής της με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα της με τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Είναι από τις οχληρές παραμέτρους της διαδικασίας ανάθεσης διερευνητικών εντολών, ότι αυτή ξεκίνησε από μια κυβέρνηση που επέλεξε να παραιτηθεί στα μουλωχτά, μην ενημερώνοντας τη Βουλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατία να παρασιωπά την εκκίνηση αυτής της διαδικασίας από από τη Βουλή, τη στιγμή που οι εκβιαστές δανειστές ήταν ενήμεροι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απευθυνόμενη στον κ. Λαφαζάνη, η κα Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι θα τον ενημερώσει για τις επικείμενες εργασίες της Βουλής, επισημαίνοντας ότι έχει προγραμματιστεί διάσκεψη των προέδρων το απόγευμα.

«Είναι θεσμική υποχρέωσή μου να σας συναντήσω» υπογράμμισε ο κ. Λαφαζάνης, επισημαίνοντας ότι η συμβολή της Προέδρου της Βουλής είναι πολύ σημαντική για τη λειτουργία της Βουλής. 

«Οι μνημονιακές κυβερνήσεις έχουν κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής, έχουν επιβάλει μια μνημονιακή κατοχή της χώρας και το μόνο δίκαιο που υπάρχει είναι το δίκαιο του μνημονίου», τόνισε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης