Προειδοποιητικό μήνυμα προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη έστειλε ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα», με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Με αφορμή τη δήλωση του κ. Μητσοτάκη για την τελευταία επίθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, το ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα», αφού τον χαρακτηρίζει «ακροδεξιό-νεοφιλελεύθερο υβρίδιο» στη συνέχεια απειλεί: «Ό,τι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη θα του το πούμε από κοντά και σύντομα».
H δήλωση του προέδρου της ΝΔ:
«Κάθε μορφή βίας είναι απαράδεκτη απ’ όπου κι αν προέρχεται και εν τέλει υπονομεύει τη Δημοκρατία μας. Πόσω μάλλον η πρωτοφανής απόπειρα τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης που συνέβη χθες με την έφοδο στο ΣτΕ. Ούτε η χώρα, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε βέβαια οι πολίτες επιτρέπεται να γίνονται έρμαιο του κάθε Ρουβίκωνα ή άλλων ομάδων, τις οποίες η Κυβέρνηση, βέβαια, πολύ καλά γνωρίζει.
«Ο κ. Τσίπρας ας υπερβεί, επιτέλους, τον εαυτό του. Και ας συνειδητοποιήσει ότι ο διχαστικός του λόγος μόνο ζημία προκαλεί στον τόπο. Κι ας διασφαλίσει, όπως οφείλει, τον νόμο, την τάξη, την ασφάλεια, τη συνοχή της κοινωνίας και την ομαλή λειτουργία των θεσμών. Αυτή είναι, άλλωστε, η απαίτηση όλων των Ελλήνων, ανεξάρτητα από την ιδεολογική και πολιτική τους τοποθέτηση».

Η δεύτερη ανάρτηση ενάντια στους δικαστές του ΣτΕ

«Νομίζετε ότι οι συλλήψεις οι διώξεις και ενδεχομένως και οι φυλακίσεις θα μας σταματήσουν; Αυταπαταστε κύριοι» γράφει μεταξύ άλλων το ηγετικό στέλεχος στη δεύτερη ανάρτησή του.
Η δεύτερη ανάρτηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης