«Οι αποτιμήσεις στην μείωση της απασχόλησης των ΜμΕ από λουκέτα απέχουν πολύ από τις προβλέψεις του ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ, απόκλιση από 59% έως 92% (μέση απόκλιση 76%) καθιστώντας τις σε σημαντικό βαθμό αναξιόπιστες. Είναι προφανές πως οι ερωτώμενοι ΜμΕ του δείγματος υπερβάλλουν στις εκτιμήσεις τους σε σημείο που να αχρηστεύουν την προβλεπτική ικανότητα των εν λόγω μετρήσεων».

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Δ. Παπαδημητρίου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για την σημασία και την ακρίβεια των προβλέψεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος σχετικά με τον αριθμό των επιχειρήσεων που ενδέχεται να κλείσουν το προσεχές διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υπουργός βασίστηκε στις εξαμηνιαίες εκθέσεις του Ινστιτούτου Μικρομεσαίων της ΓΣΕΒΕΕ που στηρίζονται σε δείγμα 1.000 επιχειρήσεων και έχουν ως αντικείμενο τις προσεχείς εξελίξεις μιας σειράς οικονομικών μεγεθών των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜμΕ), μεταξύ των οποίων τον υφιστάμενο αριθμό των ΜμΕ που θα κλείσουν από λουκέτα και τη συνακόλουθη μείωση στην απασχόλησή τους

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης