Aνταπόκριση: Σωτήρης Σκουλούδης

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης μίλησε στο zougla.gr και απάντησε σε κρίσιμα ερωτήματα που αφορούν τις εξελίξεις σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το ποια βήματα πρέπει να γίνουν τόσο από την πλευρά την Ελλάδας όσο και από την πλευρά των εταίρων ώστε να επιτευχθεί μια επωφελής συμφωνία ο κ. Παπαδημούλης απάντησε πως «το βασικό βήμα που πρέπει να γίνει είναι ένας διάλογος ειλικρινής χωρίς εκβιασμούς από καμία πλευρά, η Ελλάδα δεν εκβιάζει κανένα αλλά και δεν εκβιάζεται. Τώρα πια είμαστε αρκετά κοντά και χρειάζεται πολιτική βούληση και ειλικρίνεια και από τις δύο πλευρές για μια κοινά αποδεκτή λύση. Το κόστος μιας μη συμφωνίας είναι πολύ μεγάλο για όλους και για αυτό πιστεύω ότι θα έχουμε λύση» δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Τώρα είναι η ώρα του ρεαλισμού. Ο Τσίπρας δείχνει ρεαλιστής πρέπει να δείξουν και οι εταίροι. Αυτή την ώρα η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός επιδιώκουν την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Δεν μπορούμε να επιτύχουμε μια τέλεια συμφωνία προσπαθούμε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή στις δεδομένες συνθήκες» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης