Μετά την εκλογή του Πάνου Σκουρλέτη στη Γ.Γ. του κόμματος άνοιξε και ο δρόμος για τον ανασχηματισμό ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα.
Σταθερός μένει ο βασικός πυρήνας με τον Νίκο Κοτζιά στο ΥΠΕΞ τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στο υπουργείο Οικονομικών, την Έφη Αχτσιόγλου στο υπουργείο Εργασίας και τον Πάνο Καμμένο στο υπουργείο Άμυνας.

Σημειώνεται ότι οι κ.κ. Τσακαλώτος – Καμμένος μπορούν να μετακινηθούν μόνο εάν οι ίδιοι το επιθυμούν.

Στα υπουργεία τους παραμένουν οι Δημήτρης Τζανακόπουλος, Αλέκος Φλαμπουράρης, Όλγα Γερβασίλη, Έλενα Κουντουρά, Χριστόφορος Βερναρδάκης, Αλέξης Χαρίτσης. Ενδεχομένως στο Εσωτερικών να μετακινηθούν ο Νίκος Παππάς ή ο Χρήστος Σπίρτζης, ενώ ο Δημήτρης Βίτσας ενδεχομένως να αναλάβει ως αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Για το Υπουργείο Ναυτιλίας φαίνεται πως επικρατέστερος να αναλάβει τη θέση του κ. Κουρουμπλή είναι ο Νεκτάριος Σαντορινιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός κυβέρνησης οδεύουν σύμφωνα με πληροφορίες οι Παναγιώτης Κουρουμπλής, Βαγγέλης Αποστόλου, Σταύρος Κοντονής, Γιάννης Τσιρώνης, Γιώργος Σταθάκης, πιθανότατα ο Κώστας Γαβρόγλου και η Λυδία Κονιόρδου.

Μεγάλη κουβέντα γίνεται για τη συμμετοχή στην κυβέρνηση προσώπων της λαϊκής δεξιάς όπως η Κατερίνα Παπακώστα αλλά και πασοκογενών όπως η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης