Ξεκίνησε στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ για το μέλλον της γαλάζιας παράταξης, με φόντο την αντιπαράθεση για την ηγεσία του κόμματος.

Στην κλειστή -για τους δημοσιογράφους- συνεδρίαση, αναμένεται να ανοίξουν ως ένα βαθμό τα χαρτιά τους οι αμφισβητίες της σημερινής ηγεσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εγώ δεν είμαι παντρεμένος με τη θέση μου, αλλά δεν πρόκειται να εγκαταλείψω τη μάχη μια τέτοια δύσκολη στιγμή» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ΚΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Παράλληλα ο κ. Σαμαράς αν και είπε ότι σκέφτηκε την διεξαγωγή εκτάκτου συνεδρίου ανέφερε ότι θα ανακοινώσει εθνική συνδιάσκεψη προκειμένου να υπάρξει ένας ευρύτατος διάλογος στη βάση για την επικαιροποίηση της ιδεολογικής ταυτότητας του κόμματος.

Προανήγγειλε σαρωτικές αλλαγές σχεδόν σε όλα τα επίπεδα του κομματικού μηχανισμού, ανάθεση περισσότερων αρμοδιοτήτων σε πρόσωπα αλλά και τη δημιουργία νέων οργάνων.

Tέλος, επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση για τις τελευταίες κινήσεις της και στο θέμα της διαπραγμάτευσης με τους πιστωτές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης