Με ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή κατάθεση του επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της λίστα Λαγκάρντ.

Στο μεταξύ για τα μέσα Απρίλη ορίστηκε η κατάθεση του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σύντομα αναμένεται να οριστεί η ακριβής ημερομηνία, έπειτα από επικοινωνία που θα έχει με τον πρόεδρο της επιτροπής, Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τρίτη, κατέθεσε ο Λεωνίδας Γιαννικόπουλος, συνεργάτης του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Δημήτρη Γεωργακόπουλου.

Το ενδιαφέρον των μελών της Προανακριτικής επικεντρώθηκε στα όσα είχε αναφέρει ο κ. Γεωργακόπουλος ότι ο κ. Γιαννικόπουλος ήταν το πρόσωπο που τον είχε ενημερώσει σχετικά με ένα άτομο που τον είχε προσεγγίσει και ζητούσε ένα εκατομμύριο ευρώ αμοιβή για να παραδώσει κατάλογο με φοροφυγάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γιαννικόπουλος παρά τις επίμονες ερωτήσεις των μελών της Προανακριτικής δήλωσε αδυναμία να θυμηθεί περισσότερα στοιχεία πέρα από το ότι το άτομο αυτό τον είχε επισκεφθεί στο γραφείο του στο υπουργείο Οικονομικών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Γιαννικόπουλος επιβεβαίωσε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Γεωργακόπουλο, πριν καταθέσει στην Προανακριτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης