Στην ομιλία του, το βράδυ της Παρασκευής, στην πλατεία Συντάγματος ο Αλέξης Τσίπρας μεταξύ άλλων τόνισε: «Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει αυτή την αγωνία για ζωή και ελπίδα. Η δημοκρατία είναι γιορτή, είναι χαρά, είναι λύτρωση, είναι διέξοδος. Σήμερα γιορτάζουμε & τραγουδάμε για να ξεπεράσουμε το φόβο, να ξεπεράσουμε τους εκβιασμούς».

«Την Κυριακή δίνουμε όλοι μαζί μήνυμα Δημοκρατίας και αξιοπρέπειας. Την Κυριακή αποφασίζουμε να δουλέψουμε στην Ευρώπη. Να προκόψουμε στην Ευρώπη. Σήμερα όλη η Ευρώπη όλος ο πλανήτης έχει στραμμένα τα μάτια στην Ελλάδα. Μην αφήσουμε την Ευρώπη στα χέρια όσων θέλουν να την αρπάξουν από τη δημοκρατική της παράδοση. Δεν θα αφήσουμε την Ευρώπη στα χέρια όσων θέλουν να την αρπάξουν από τη δημοκρατική της παράδοση. Γιορτάζουμε για την τόλμη και την αποφασιστικότητα να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας. Στέλνουμε μήνυμα ελπίδας. Ο ελληνικός λαός έχει δείξει πολλές φορές στην ιστορία του ότι ξέρει να επιστρέφει τα τελεσίγραφα», τόνισε καταχειροκροτούμενος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τη Δευτέρα όποιο και να είναι το αποτέλεσμα να πούμε και ένα απόλυτο ΟΧΙ στον διχασμό. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μεταξύ μας Από την Δευτέρα όλοι μαζί ανεξάρτητα από τί ψηφίσαμε θα πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι», τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης