Για 14η χρονιά η πόλη της Δράμας προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της χώρας. Τους προσκαλεί στην «Ονειρούπολη, τη μία και μοναδική πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.

«Καθημερινά, θα προσφέρονται εκατοντάδες διαφορετικές δωρεάν δράσεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και θεματικά εργαστήρια. Παιδιά και όσοι νιώθουν νέοι θα έχουν τη δυνατότητα να χορέψουν, να τραγουδήσουν, να παίξουν, να εξασκήσουν τη δημιουργικότητά τους, να ζωγραφίσουν, να διδαχθούν, να ανταμώσουν με τους χριστουγεννιάτικους ήρωες και πρωταγωνιστές των παραμυθιών, να μαγειρέψουν, να συμβάλλουν στο έργο φορέων και συλλόγων. Με λίγα λόγια να ζήσουν εμπειρίες και να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές σε αυτό το μοναδικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι» σημειώνει ο δήμαρχος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις εφετινές δράσεις της Ονειρούπολης περιλαμβάνονται το νέο σπίτι του Άι Βασίλη, το ζαχαροπλαστείο των ξωτικών, η σχολή χριστουγεννιάτικης μαγείας, τα playmobil με ιππότες και πριγκίπισσες, το ταχυδρομικό εργαστήρι, το σπιτάκι του παραμυθιού με αφιέρωμα στον μεγάλο παραμυθά Ευγένιο Τριβιζά, το παγωμένο εργαστήρι πειραμάτων, το εργαστήρι χαμόγελου, το εργαστήρι της φύσης, το δάσος των ευχών και της ελπίδας, το ταξίδι στην εποχή των παγετώνων, το fun park της Ονειρούπολης.

Μέσα στις πολλές εκπλήξεις της Ονειρούπολης είναι και η εκδήλωση με τον Ευγένιο Τριβιζά, ο οποίος την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου θα μιλήσει με τους επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους, θα υπογράψει αυτόγραφα και τα έσοδα από τις πωλήσεις των βιβλίων θα συγκεντρωθούν αποκλειστικά για φιλανθρωπικό σκοπό.

Επίσης, οι επισκέπτες της Ονειρούπολης θα απολαύσουν υπέροχες συναυλίες από αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως ο Κωνσταντίνος Κουφός, ο Γιώργος Τσαλίκης, οι Les au revoir, οι Vegas, ο Bo (Μπο), ο Μύρωνας Στρατής με τη Μαλού και οι Rec. Η είσοδος στην Ονειρούπολη είναι ελεύθερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης