Στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 7 και μισή το απόγευμα ο Ελληνοϊταλός συγγραφέας Costantino Salis μέσα από ένα ξεχωριστό event ελληνοιταλικής φιλίας θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο «Ιδρυμα αγίων» ( Εκδόσεις «Όστρια»).

Την εκδήλωση παρουσιάζει η Ιταλίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος , Cosmina Furchi Gliatas. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Ιωάννης Μαρωνίτης , Πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της Unesco (WFCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Και ο συγγραφέας του βιβλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμμετέχουν καλλιτεχνικά: Ο αισθαντικός βαρύτονος, Κωνσταντίνος Καριώτης. Τον συνοδεύει στο πιάνο ο αγαπημένος πιανίστας των κλασικών , Φρίξος – Διονύσιος Μόρτζος. Επίσης εμφανίζεται η Παιδική Χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου , η τραγουδίστρια και ηθοποιός , Ντομένικα Ρέγκου, την συνοδεύει στην κιθάρα ο Άγγελος Καλαβρυτινός.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει ομαδική έκθεση εικαστικών με τη συμμετοχή 100 ζωγράφων – μελών του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών Ηλιούπολης ( Το Εργαστήρι ).

Την εκδήλωση θα μεταδώσει η ιταλική τηλεόραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά , του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων , του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών , του COMITES GRECIA ( Ένωση Ιταλών Εξωτερικού) και Σ.Ε.Π.Ι. ( Σύνδεσμος Επιστημόνων Πανεπιστημίων Ιταλίας ).

Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά ( Φίλωνος 29)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης