Η Κρινιώ Νικολάου παρουσιάζει την πιο πρόσφατη δημιουργία της «Αγάπη Πλανόδια» στην οποία έχει την τιμή να ερμηνεύει μαζί της ο αγαπημένος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, στο τραγούδι τη μουσική έχει γράψει η ίδια και στίχους η Κλέλια Χαρίση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κρινιώ Νικολάου το τελευταίο διάστημα έχει ηχογραφήσει και μας έχει παρουσιάσει ακόμη πέντε τραγούδια και σε λίγο καιρό όλα αυτά θα συμπεριληφθούν στην ολοκληρωμένη δουλειά της που αναμένουμε να παρουσιαστεί συνολικά.



Λίγα λόγια για την Κρινιώ Νικολάου:

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και σε πολύ νεαρή ηλικία ξεκίνησε τις σπουδές της στο Ωδείο Αθηνών όπου ασχολήθηκε με το πιάνο, την αρμονία, τη σύνθεση και ολοκλήρωσε και άλλες σπουδές στο Εθνικό Ωδείο. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της μία όμορφη συγκυρία τη φέρνει κοντά στον Γιάννη Σπανό που της προτείνει συνεργασία και κάπως έτσι προκύπτουν και οι επόμενες συνεργασίες της με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Κώστας Χατζής, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Δημήτρης Μητροπάνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τελευταία χρόνια οι συνεργασίες της με σπουδαίους καλλιτέχνες συνεχίστηκαν και έτσι την είδαμε σε πολλές εμφανίσεις με τον Σταμάτη Κραουνάκη, τον Βαγγέλη Γερμανό κ.α.

Η Κρινιώ Νικολάου έχει κάνει πολλές ζωντανές εμφανίσεις με τους μουσικούς της παρουσιάζοντας δικές της δημιουργίες αλλά και τραγούδια μεγάλων συνθετών που αγαπάει.

Υπογράφει τη μουσική σε όλα της τα τραγούδια αλλά με το τραγούδι «Κοίτα με απλά», που κυκλοφόρησε πρόσφατα έκανε αισθητή την παρουσία της και στιχουργικά αναδεικνύοντας ένα ακόμη ταλέντο της.

Δείτε το βίντεο:

Ακούστε το τραγούδι:

Ακούστε το τραγούδι:

Δείτε το βίντεο:

Και μία μοναδική διασκευή σε μπλουζ ρυθμούς του γνωστού «Υπάρχω» (Μουσική: Χ. Νικολόπουλος – Στίχοι: Πυθαγόρας)

Ακούστε το τραγούδι:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης