Βικτώρια και Αμπντούλ

Η ταινία αφηγείται την αναπάντεχη φιλία που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στη βασίλισσα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, Βικτώρια κι έναν Ινδό, τον Αμπντούλ, μέλος του υπηρετικού της προσωπικού, κατά τα τελευταία χρόνια της ζωή της. Οι δυο τους θα έρθουν κοντά και μέσα από τη δική του ματιά, η βασίλισσα θα δει τον κόσμο με άλλη οπτική και θα τον χρίσει έμπιστο δάσκαλο και πνευματικό σύμβουλό της, γεγονός που θα εξοργίσει τον κύκλο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Victoria & Abdul

Σκηνοθεσία: Στίβεν Φρίαρς
Ηθοποιοί: Τζούντι Ντεντς, Αλί Φαζάλ, Μάικλ Γκαμπόν, Ολίβια Γουίλιαμς, Αντέλ Αχτάρ.
Διάρκεια: 106 λεπτά
Είδος ταινίας: Δραματική

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γυάλινο Κάστρο

Οικογενειακό δράμα με τους Μπρι Λάρσον, Γούντι Χάρελσον και Ναόμι Γουότς. Η αληθινή ιστορία μιας κοπέλας που μεγάλωσε σε εκκεντρική, δυσλειτουργική αλλά σφιχτά δεμένη οικογένεια και κατάφερε να χτίσει μια επιτυχημένη ζωή με τους δικούς της κανόνες.

The Glass Castle

Δραματική 2017

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον με τους: Μπρι Λάρσον, Γούντι Χάρελσον, Ναόμι Γουότς.

Δείτε το τρέιλερ:

Πικαδέρο

«Πικαδέρο» είναι μια ισπανική λέξη που αναφέρεται σε δημόσιους χώρους που πηγαίνουν οι εραστές που δεν έχουν δικό τους σπίτι και η ταινία περιγράφει τις αποτυχημένες προσπάθειες ενός ζευγαριού στη χώρα των Βάσκων να βρει έναν χώρο για να ζήσει τον έρωτα του, καθώς όπου κι αν βρεθούν κάποιος ή κάτι θα τους διακόψει. Όπως ολόκληρη η Ισπανία, έτσι και η δική τους σχέση δεν αργεί να βρεθεί σε κρίση.

Pikadero

Δραματική κομεντί 2015

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Μπεν Σάροκ με τους: Μπάρμπαρα Γκοενάγκα, Χοσέμπα Ουσαμπιάγκα, Λάντερ Οταόλα.

Δείτε το τρέιλερ:

Ένα Κάποιο Τέλος

Ο Τόνι Γουέμπστερ ζει μια απομονωμένη και ήσυχη ζωή έως ότου βαθιά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν του έρχονται στην επιφάνεια και τον αναγκάζουν να αναλογιστεί τα λάθη που έκανε ως νέος, την αλήθεια για την πρώτη του αγάπη και τις συνέπειες των αποφάσεων που πήρε μια ολόκληρη ζωή πριν.

The Sense of an Ending (2017)

Σκηνοθεσία: Ρίτες Μπάτρα

Ηθοποιοί: Σαρλότ Ράμπλινγκ, Τζιμ Μπρόντμπεντ, Έμιλι Μόρτιμερ.

Είδος: Δράμα

Δείτε το τρέιλερ:

Η Ιστορία του Hedi

Δράμα του Μοχάμεντ Μπεν Ατία. O Hedi, ένας ήσυχος νεαρός άνδρας ακολουθεί ένα μονοπάτι ζωής προδιαγεγραμμένο. Ενώ στη χώρα του, την Τυνησία, τα πράγματα φαίνονται να αλλάζουν και να εξελίσσονται, ο ίδιος δεν περιμένει πολλά από το μέλλον του και αφήνει όλες τις σημαντικές αποφάσεις που τον αφορούν σε άλλους. Καθώς η μητέρα του ετοιμάζει τον γάμο του, ο εργοδότης του τον στέλνει σε μια παραθαλάσσια πόλη προς αναζήτηση νέων πελατών. Τότε ο Hedi ξεκινά να αποφεύγει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και σύντομα θα συναντήσει την εξωστρεφή και γεμάτη ζωντάνια Ριμ με την οποία θα ξεκινήσει μια παθιασμένη ερωτική σχέση.

Σκηνοθεσία: Μοχάμεντ Μπεν Ατία

Ηθοποιοί: Ματζίντ Μαστούρα, Ριμ Μπεν Μεσαούντ, Σαμπάχ Μπουζουίτα.
 
Είδος: Δράμα

Δείτε το τρέιλερ:

Annabelle: Creation

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Μη Σβήσεις το Φως», Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ συνεργάζεται με τους Τζέιμς Γουάν και Πίτερ Σάφραν στην επιστροφή της θανάσιμης κούκλας «Annabelle» στη μεγάλη οθόνη, τρία χρόνια μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο της που συγκέντρωσε 257 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις σε όλο τον κόσμο.

Στην ταινία «Annabelle: Creation» αρκετά χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της μικρής τους κόρης, ένας κουκλοποιός και η σύζυγος του καλωσορίζουν στο σπίτι τους μια καλόγρια και μια ομάδα κοριτσιών από ένα κατεστραμμένο ορφανοτροφείο της περιοχής. Σύντομα θα γίνουν ο στόχος της δαιμονισμένης δημιουργίας του κουκλοποιού, της Άναμπελ.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ

Ηθοποιοί:
Άντονι Λα Πάλια, Μιράντα Ότο, Στέφανι Σίγκμαν, Τάλιθα Μπέιτμαν, Λούλου Γουίλσον, Φιλίπα Αν Κούλτχαρντ, Γκρέις Φούλτον, Λου Λου Σάφραν, Σαμάρα Λι, Ταϊλερ Μπακ.

Διάρκεια: 109 λεπτά

Είδος ταινίας: Τρόμου

Δείτε το τρέιλερ:

Bell’ Antonio

Μαστρογιάνι, Καρντινάλε και Μάουρο Μπολονίνι του 1960. Στην πόλη Κατάνια της Ιταλίας, οι γυναίκες λατρεύουν τον όμορφο και γοητευτικό Αντόνιο και βλέπουν στο πρόσωπό του τον τέλειο εραστή. Στην πραγματικότητα όμως, η ζωή του είναι γεμάτη προβλήματα και σύντομα γίνεται ο περίγελος της πόλης λόγω της υποτιθέμενης ανικανότητάς του.

Δραματική 1960

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Μάουρο Μπολονίνι με τους: Μαρτσέλο Μαστρογιάνι, Κλαούντια Καρντινάλε, Πιέρ Μπρασέρ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης