Μια απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε την Αννα Κορακάκη και τον πατέρα της στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης. Ενώ τα όπλα της σκοποβολής φορτώθηκαν κανονικά από το Ρίο για την Αθήνα, στην Ιταλία έγινε έλεγχος και σταμάτησαν τη χρυσή ολυμπιονίκη και τον προπονητή της.

Ύστερα από αρκετή ώρα καθυστέρηση η αστυνομία της Ιταλίας κατάλαβε το λάθος της και άφησε ελεύθερους την Αννα Κορακάκη και τον πατέρα της επιτρέποντας στην ελληνική αποστολή να αποχωρήσει. Σύμφωνα με την ίδια, το λάθος είναι της εταιρίας Alitalia, που δεν ενημέρωσε επαρκώς τις Αρχές του αεροδρομίου, ενώ ίδια είναι η άποψη και των υπεύθυνων του αεροδρομίου Φιουμιτσίνο με τους οποίους επικοινώνησε το zougla.gr. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι η χρυσή ολυμπιονίκης έχασε την πτήση της για την Αθήνα και πήρε την επόμενη, ενώ αναμένεται να φτάσουν με τον πατέρα της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» περίπου στις 13:30.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Ελευθέριος Βενιζέλος, από την κυβέρνηση θα βρίσκεται ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ αναμένεται θερμή υποδοχή από φίλους της και άλλους πολίτες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης