Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Πειραιά, επιλύεται ένα ακόμη χρόνιο πρόβλημα, αφού παραχωρείται χώρος στο Δημοτικό κτήμα Σχιστού, προκειμένου να δημιουργηθεί νέο γήπεδο ποδοσφαίρου για τον Εθνικό Πειραιώς.

Το θέμα συζητήθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά. Όπως έγνε γνωστό, έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις της δημοτικής αρχής με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, και την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, οι οποίοι επαναβεβαίωσαν την απόφαση τους να υποστηρίξουν οικονομικά την νέα αυτή αθλητική εγκατάσταση για την ομάδα του Εθνικού Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη διαδικασία της παραχώρησης θα γίνει πλήρης εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή του κτήματος ως ιδιοκτησία του Δήμου Πειραιά στο Εθνικό Κτηματολόγιο των περιοχών Περάματος και Κερατσινίου.

Ο Δήμος Πειραιά φιλοδοξεί να τελειώσει αυτές τις νομικές διαδικασίες το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να ψηφιστεί άμεσα από το Δημοτικό Συμβούλιο η παραχώρηση και να ξεκινήσει επί τέλους η κατασκευή του γηπέδου, δίνοντας μια νέα προοπτική στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Εθνικού Πειραιά και βάζοντας σιγά-σιγά τέλος στην περίπου 15ετή ταλαιπωρία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης