Στο… στείρο 0-0 έμειναν ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιάς, στους «Ζωσιμάδες», σε αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Να σημειωθεί ότι η ομάδα των Χανιών κατέκτησε τον πρώτο βαθμό της ιστορίας της στα… σαλόνια του ελληνικού πρωταθλήματος.

ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανίας 0-0 (Nova 3)

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες:
Πατσατζόγολου, Πάντος – Ουντότζι, Αγκιλέρα, Ποτουρίδης

Κόκκινες κάρτες:


ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος):
Φεκρούς, Ντάσιος (85′ Κεϊτά), Πάντος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Πατσατζόγολου (78′ Τσουκαλάς), Τζάνης (64′ Βίλα), Γεωργίου, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς

Πλατανιάς (Χατζηνικολάου):
Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Ποτουρίδης, Κάλαϊτζιτς (71′ Γκονζάλες), Αγκιλέρα, Αναστασάκος (90′ Μιρτσέτα), Μαραγκουδάκης, Ουκάρ, Ουντότζι (90′ Μαρτσάκης)

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιάννης Χριστόπουλος (προπονητής ΠΑΣ Γιάννινα): «Θέλαμε σίγουρα τη νίκη και το δείξαμε. Μπήκαμε δυνατά, αρχίσαμε μετά το 20΄ να κάνουμε καλύτερη πίεση, αλλάξαμε και ρυθμό χωρίς επιτυχία στο πρώτο μέρος. Βρεθήκαμε πολλές φορές γύρω από την περιοχή, αλλά δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις και ενέργειες. Πρώτη φορά πατήσαμε το γήπεδό μας και ήταν δύσκολο να το συνηθίσουμε. Αλλάξαμε πολλές μεγάλες μπαλιές που ήταν δύσκολες. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για κάποιο γκολ, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Οι φιλοξενούμενοι 1-2 φορές μας απείλησαν. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε καλύτερα, αλλά δεν είχαμε ισορροπία κυρίως στο αμυντικό τρανζίσιον. Βγάλαμε ψηλά τους μπακ, κάποιοι δεν είχαν καλές επαφές με την μπάλα, ήταν όμως δύσκολος και ο αγωνιστικός χώρος. Ο αντίπαλος έπαιξε μαζική άμυνα και προσπάθησε με αντεπιθέσεις. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Χρειαζόμασταν καθαρό μυαλό για να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα. Βάλαμε γκολ που ήταν για λίγο οφσάιντ και είχαμε κάποια τετ α τετ, που δυστυχώς δεν έγιναν γκολ. Κρατάμε τον πόντο, που είναι σημαντικός, και κάποια λάθη, που πρέπει να διορθώσουμε στη συνέχεια».

Γιάννης Χατζηνικολάου (προπονητής Πλατανιά Χανίων):
«Πήραμε ένα αρκετά θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα, από μια ομάδα που ήταν σαφώς πιο έτοιμη από εμάς. Ερχόμενοι εδώ θέλαμε αρχικά να κλείσουμε τους χώρους στους παίκτες του ΠΑΣ και σε μία αντεπίθεση να σκοράρουμε. Αν ο Ουντότζι είχε πιο καθαρό μυαλό στη φάση του 72΄, ίσως να παίρναμε ακόμα και το τρίποντο. Την κατοχή της μπάλας μπορεί να την είχε ο ΠΑΣ, όμως δεν είχε κλασικές ευκαιρίες. Δημιούργησε πίεση κυρίως με κάποια στημένα. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για το βαθμό και στον Γιάννη Χριστόπουλο εύχομαι καλή επιτυχία για το ξεκίνημα που κάνει».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης