Δεδομένου ότι «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» έτσι και η μπασκετική ΑΕΚ και το Σκρατς συνεχίζουν την πετυχημένη συνεργασία τους.

O όμιλος ΟΠΑΠ και η ΑΕΚ BC παρουσίασαν τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, την χορηγική τους συνεργασία στα νέα ιδιόκτητα κεντρικά γραφεία του ομίλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέγας Χορηγός της ΑΕΚ BC για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 θα είναι το ΣΚΡΑΤΣ, της Ελληνικά Λαχεία ΑΕ που δίνει «τύχη στη στιγμή» και μοιράζει χιλιάδες κέρδη, κάθε μέρα και το λογότυπό του θα προβάλλεται σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας. Η χορηγική συνεργασία του ΟΠΑΠ, του κορυφαίου ομίλου στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και της ΑΕΚ BC συμπληρώνει εφέτος τρία χρόνια.

Bίντεο από την εκδήλωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Chief Corporate Affairs Officer του ΟΠΑΠ, κ. Οδυσσέας Χριστοφόρου παρουσιάζοντας τη συνεργασία τόνισε: «Στην εταιρεία μας επενδύουμε στον ελληνικό αθλητισμό και την κοινωνία έμπρακτα και ουσιαστικά. Πρόκειται για έναν από τους βασικούς και στρατηγικούς μας στόχους που αποδεικνύει ότι η μεθοδικότητα και η συνέπεια μπορούν να φέρουν το καλύτερο για τον ελληνικό αθλητισμό. Στο πλαίσιο αυτό χαιρόμαστε πάρα πολύ να συνεργαζόμαστε με ομάδες όπως η ΑΕΚ, που μας ενώνουν όχι μόνο η αγάπη για το άθλημα, αλλά και η μεθοδικότητα, η συνέπεια και η εμπιστοσύνη. Θα ήθελα ιδιαίτερα να σταθώ και στις προσπάθειες της διοίκησης του κ. Μάκη Αγγελόπουλου, ούτως ώστε η ιστορική ομάδα της ΑΕΚ να γνωρίσει ακόμα περισσότερες διακρίσεις».

Από την πλευρά του, ο Chief Customer Officer του ΟΠΑΠ, κ. Πετρ Ματεγιόφσκι, δήλωσε: «Ο ΟΠΑΠ θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πλευρό της ιστορικής ομάδας ως συνεργάτης και ως ένθερμος υποστηρικτής όλων των αθλητικών επιτευγμάτων της. Η συνεργασία μας με την ΑΕΚ δεν περιορίζεται στο πλαίσιο της χορηγίας. Είναι αξιοσημείωτος ο επαγγελματισμός και η αφοσίωση που επιδεικνύουν όλα τα μέλη της ομάδας, που πάντοτε υποστηρίζουν κοινωνικές δράσεις του ΟΠΑΠ και μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της επίσκεψης ασθενών από τους παίκτες της ΑΕΚ στις ανακαινισμένες ιατρικές πτέρυγες των παιδιατρικών νοσοκομείων, αποδεικνύοντας ότι η προσφορά είναι στο DNA τους. Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα πολλές επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα όσο και την Ευρώπη».

Οι συντελεστές της επιτυχημένης συνεργασίας των δύο πλευρών
Τα κορίτσια του ΣΚΡΑΤΣ που ομόρφυναν την εκδήλωση
Σύσσωμη η ομάδα της ΑΕΚ
Οι κύριοι Matezovsky και Παπαβασιλάκης
Ο φόργουορντ της ΑΕΚ, Γουίλιαμς Τζαουάντ

Ο Ντραγκαν Σάκοτα και ο Οδυσσέας Χριστοφόρου
Ο κ. Οδυσσέας Χριστοφόρου
Ο εμπορικός διευθυντής της μπασκετικής ΑΕΚ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης
Ο Petr Matejovsky
O Μωραΐτης
Ο αρχηγός της ΑΕΚ

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΑΕΚ BC, κ. Λεωνίδας Παπαβασιλάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι χαρά μας, που είμαστε εδώ σήμερα στα καινούρια γραφεία του ΟΠΑΠ. Θέλουμε να επιβεβαιώσουμε για ακόμη μια φορά ότι οι στόχοι και οι επιτυχίες των ομάδων επιτυγχάνονται με μεγάλους και πολύ ισχυρούς partners όπως είναι ο ΟΠΑΠ στο χώρο του. Θα ήθελα να πω ότι δεν αρκεί η ερμηνεία της σύμβασης έτσι όπως προσδιορίζεται σε ένα συμβόλαιο. Πρόσθετη αξία δίνουν οι δράσεις και οι δραστηριότητες που δεσμεύουν και ενοποιούν τα μέρη που συνεργάζονται, όπως είναι η ΑΕΚ και ο ΟΠΑΠ, έξω από τη σύμβαση, με πράξεις και κινήσεις που αφορούν ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υποστήριξη. Χωρίς μεγάλους partners δεν μπορεί καμιά ομάδα να πετύχει στόχους και επιτυχίες».

Από τη μεριά του ο αρχηγός της ομάδας, κ. Ντούσαν Σάκοτα σημείωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για εμάς, καθώς μια ξεχωριστή συνεργασία συνεχίζεται για ακόμη μια χρονιά. Για εμάς τους αθλητές η συμβολή του ΟΠΑΠ είναι πάρα πολύ σημαντική, πόσο μάλλον στη δική μας ΑΕΚ. Διότι η υποστήριξή της, υλική και ηθική δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε να βελτιωνόμαστε και ατομικά και ως ομάδα. Θα ήθελα να πω προσωπικά η συνύπαρξη αυτή να δημιουργήσει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με πέρυσι και γιατί όχι κάποια στιγμή να συνδυαστεί και με κάποιο τίτλο για την ομάδα μας».

Ο παίκτης της ομάδας, κ. Δημήτρης Μωραΐτης δήλωσε: «Αν και μικρός γνωρίζω πολύ καλά την άριστη συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στην ΑΕΚ και το ΣΚΡΑΤΣ. Αυτή η συνεργασία είναι πολύ σημαντική και για μας τους αθλητές και για τους οπαδούς μας, οι οποίοι πολλοί από αυτούς συμμετέχουν σε διάφορες κοινές δράσεις του ΟΠΑΠ. Τέλος, εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι γεμάτη επιτυχίες και να συνδυαστεί με πολλούς τίτλους για την ΑΕΚ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης