Πλούσιο θέαμα χάρισε το 1ο Free Style Basketball Festival, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (26/6) στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς και την ιστοσελίδα προπονητικής coachbasketball.gr του Σάκη Δέλιου.

Τη διοργάνωση, που προσέλκυσε δεκάδες μικρούς φίλους του μπάσκετ, τίμησαν με την παρουσία τους ο ιδιαίτερα αγαπητός Ελληνοαμερικανός προπονητής μπάσκετ Στηβ Γιατζόγλου και οι καλαθοσφαιριστές Λάζαρος Αγαδάκος, Κώστας Μάγλος, Γιάννης Αθανασούλας και Μάικ Ευαγγελίτσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη λαμπερή μπασκετική εκδήλωση έδωσε το παρών ο κορυφαίος Έλληνας στο freestyle basketball Ευθύμιος Μιχάλης, ο οποίος είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στο αντίστοιχο παγκόσμιο πρωτάθλημα που είχε πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη.

O «2Μ», όπως είναι το προσωνύμιό του, έκανε απίστευτες ζογκλερικές κινήσεις με μία, δύο ακόμη και πέντε μπάλες μπάσκετ ταυτόχρονα, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Το πρόγραμμα του Festival περιλάμβανε ασκήσεις tic-tac-toe, αγώνες ένας εναντίον ενός αλλά και σουτ μακρινών αποστάσεων για όλους τους συμμετέχοντες, με τους νικητές να κερδίζουν πλούσια δώρα, όπως μπάλες μπάσκετ με την υπογραφή του Στηβ Γιατζόγλου και του Θοδωρή Παπαλουκά, σχολικές τσάντες και τσαντάκια, μπλουζάκια των Cleveland Cavalliers, συλλεκτικά παπούτσια, καπέλα και περικάρπια του ΝΒΑ και πολλά άλλα, που έγιναν ανάρπαστα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, δημοπρατήθηκαν και δύο φανέλες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με τις υπογραφές των καλεσμένων της διοργάνωσης και τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα διπλασιαστούν ή ακόμα και θα τριπλασιαστούν για να καταλήξουν στο Ορφανοτροφείο Κεφαλονιάς «Ο Σωτήρ» μέσω μιας δωροεπιταγής για αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το κατάστημα «Σταμούλης».

Στο φινάλε της βραδιάς, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης τίμησε τον συνδιοργανωτή Σάκη Δέλιο και όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, προσφέροντας την τιμητική πλακέτα του δήμου.




Πηγή: efimeridakefalonia.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης