Η κοινότητα επαγγελματιών πληροφορικής, το autoexec.gr, σε συνεργασία με την αντίστοιχη κοινότητα προγραμματιστών, το dotNETZone.gr, διοργανώνουν για ακόμη μια χρονιά το ITPro|Dev Connections, μία διήμερη εκδήλωση, η οποία φέτος θα διεξαχθεί στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2014 στο Athens Metropolitan Expo.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν 50 τεχνικές παρουσιάσεις από μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων σε 5 παράλληλα tracks από 58 έμπειρους ομιλητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περιεχόμενο

Οι διοργανωτές υπόσχονται ότι: «Το περιεχόμενο των παρουσιάσεων είναι εντελώς τεχνικό και δεν υπάρχουν marketing slides και βαρετές λίστες με νέα “features”. Πρακτική εφαρμογή στις ανάγκες της ελληνικής πραγματικότητας, εστίαση στα σωστά σημεία και συζητήσεις ουσίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της διήμερης εκδήλωσης.

Ομιλητές

Πέραν από το περιεχόμενο, η μεγάλη διαφορά από τις υπάρχουσες εκδηλώσεις και ημερίδες είναι οι άνθρωποι που θα κάνουν τις παρουσιάσεις. Δεν είναι στελέχη marketing ή σύμβουλοι πωλήσεων. Οι κεντρικοί ομιλητές σε αυτή την εκδήλωση είναι έμπειροι μηχανικοί πληροφορικής που γνωρίζουν πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα και έχουν συμμετάσχει σε παρόμοια events στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με σημαντικές πρωτιές στο τεχνικό περιεχόμενο. Οι περισσότεροι είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές στο αντικείμενό τους και βραβευμένοι με τον παγκόσμιο τίτλο Microsoft Most Valuable Professional που υποδεικνύει την υψηλής ποιότητας τεχνική κατάρτιση και εκτεταμένη εμπειρία σε IT έργα μικρά και μεγάλα. Όλοι έχουν απευθείας επαφή με τα product groups των τεχνολογιών στις οποίες ειδικεύονται και μπορούν να «κυνηγήσουν» προβλήματα μέχρι το τέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες, το αναλυτικό πρόγραμμα και τη θε­μα­το­λο­γία μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.itprodevconnections.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης