H Google είχε παρουσιάσει δύο εφαρμογές για την επικοινωνία μεταξύ χρηστών: τo Allo και το Duo. Το Allo είναι μια εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων, ενώ η Duo χρησιμοποιείται για βιντεοκλήσεις. Και οι δύο εφαρμογές στοχεύουν στην ευκολία, ενώ η Duo άρχισε από σήμερα να γίνεται διαθέσιμη σε όλον τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα εφαρμογή της Google, Duo, επιτρέπει βιντεοκλήσεις ανάμεσα σε δύο χρήστες και είναι διαθέσιμη για iOS και Android. Αποφεύγει τις όποιες δυσκολίες μπορεί να συναντήσετε, στοχεύοντας στην ευκολία χρήσης, ώστε να μπορέσετε να συνομιλήσετε μέσω video όσο πιο γρήγορα και εύκολα γίνεται, όπου κι αν είστε.

Το Duo βασίζεται στον αριθμό τηλεφώνου σας, το οποίο σημαίνει ότι δε χρειάζεστε κάτι άλλο για να το χρησιμοποιήσετε, καθώς σας επιτρέπει να συνομιλήσετε με τα άτομα που έχετε στη λίστα επαφών του τηλεφώνου σας. Η εφαρμογή είναι προγραμματισμένη έτσι ώστε να μπορέσετε να συνομιλήσετε μέσω video ακόμα κι αν είστε σε πιο αργό δίκτυο. Επίσης μπορεί να αλλάξει από Wi-Fi σε χρήση δεδομένων, χωρίς να χρειάζεται να παύσετε την κλήση σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης υπάρχει ένα χαρακτηριστικό, που ονομάζεται “Knock Knock” και σας επιτρέπει να δείτε ζωντανό video από τον χρήστη, που σας καλεί, προτού απαντήσετε στην κλήση. Η Google λέει ότι κάνει έτσι τις βιντεοκλήσεις πιο αυθόρμητες και καλοδεχούμενες, δίνοντάς σας μια εικόνα για το θέμα, που θέλει να σας μιλήσει αυτός, που σας καλεί.

Η εφαρμογή ήδη έχει αρχίσει να γίνεται διαθέσιμη σε όλον τον κόσμο και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι διαθέσιμη για όλους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης