Την προηγούμενη εβδομάδα, η Samsung ανακοίνωσε για τους Νοτιοκορεάτες κατόχους του Note 7 ότι θα κάνει διαθέσιμο σύντομα κάποιο πρόγραμμα αναβάθμισης. Σήμερα ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι έχουν αγοράσει το Samsung Galaxy Note 7 στη Ν. Κορέα και έχουν επιλέξει να ανταλλάξουν το τηλέφωνό τους με ένα Samsung Galaxy S7 ή S7 edge, θα έχουν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τη συσκευή τους σε Galaxy S8 ή Galaxy Note 8 την επόμενη χρονιά. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία επιβεβαίωσε την ανάπτυξη των νέων μοντέλων, που αναμένονται του χρόνου.

Η αναβάθμιση δε θα γίνει δωρεάν, αλλά οι πελάτες θα χρειαστεί να πληρώσουν τη μισή τιμή των S7 ή S7 edge (αναλόγως με ποιο αντικατέστησαν το Note 7), ώστε να προβούν στην αλλαγή. Ουσιαστικά αποτελεί ένα μέρος του προγράμματος της Samsung, Galaxy Upgrade, όπου προσφέρεται κάποια επιπλέον έκπτωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά τις φήμες που ήθελαν την εταιρεία να σταματά τελείως τη σειρά Note, έπειτα από το φιάσκο, απ’ ότι φαίνεται, το επόμενο μοντέλο της σειράς θα κυκλοφορήσει κανονικά.

Αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο αν σκοπεύει η Samsung να επεκτείνει το πρόγραμμα της αναβάθμισης και σε άλλες χώρες.

Πηγή: Samsung.com

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης