Μετά από μία δωδεκαετία η ελληνική κρουαζιέρα ξανά στο διεθνές προσκήνιο.

Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου ξεκίνησε το Louis Cristal από το Λιμάνι του Πειραιά για την πρώτη υπερατλαντική κρουαζιέρα που θα διαρκέσει συνολικά 24 ημέρες. Η πρώτη αυτή υπερατλαντική κρουαζιέρα σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την ελληνική κρουαζιέρα, καθώς η τελευταία φορά που ελληνικό κρουαζιερόπλοιο πραγματοποίησε ανάλογο ταξίδι ήταν το 2002.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Louis Cristal σε αυτό το πολυήμερο και μοναδικό ταξίδι εμπειρίας θα διασχίσει τη Μεσόγειο, τον Ατλαντικό για να φτάσει στην τροπική  θάλασσα της Καραϊβικής, όπου στη συνέχεια θα πραγματοποιεί επταήμερες κρουαζιέρες μέχρι και τις 30 Μαρτίου κάτω από την εμπορική επωνυμία, Cuba Cruises. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα προσεγγίσει τα λιμάνια της Μασσαλίας, της Ταγγέρης, το Φουντσάλ  (Funchal) στο νησί της Μαδέιρα, τα νησιά Μπαρμπέιντος, τη Σάντα Λουτσία, το Μοντέγκο Μπέι στην Τζαμάικα,  για να καταπλεύσει στα λιμάνια  της Κούβας, Σιέν Φουέγκος (CienFuegos)  και Πούντα Φρανσές (Punta Frances) με τελικό  προορισμό την Αβάνα. 

Ο κος Κυριάκος Αναστασιάδης αναφερόμενος στη σημαντική αυτή συγκυρία για την ελληνική κρουαζιέρα, δήλωσε: « Η ελληνική κρουαζιέρα και η  μοναδική αυτή τη στιγμή εκπρόσωπος της, Celestyal Cruises, προχωρά ακάθεκτη την πορεία ανάπτυξης που έχουμε χαράξει. Είμαστε χαρούμενοι αλλά και περήφανοι που μετά από 12 χρόνια ελληνικό κρουαζιερόπλοιο ταξιδεύει προς την Κούβα με επιβάτες όλων των εθνικοτήτων με σκοπό να ανακαλύψουν και να απολαύσουν την ‘ανέγγιχτη’ φυσική ομορφιά της.  Πέρυσι κάναμε το πρώτο βήμα και με τη γνώση και εμπειρία που αποκτήσαμε θα συνεχίσουμε για δεύτερη χρονιά το εγχείρημα με θετικές προοπτικές βάσει και της ανταπόκρισης του κοινού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης