Το τέταρτο single από τον τελευταίο του δίσκο “Unorthodox Jukebox” είναι καθοδόν. Μετά τα πολύ επιτυχημένα “Locked out of Heaven”, “When I was your Man” και “Treasure”, ο επιτυχημένος pop, reggeae, soul και r&b τραγουδιστής από την Χονολουλού, μας παρουσιάζει το “Gorilla”.

Λίγο διαφορετικό από τα τραγούδια που έχουμε συνηθίσει να μας παρουσιάζει ο Mars, το “Gorilla” χαρακτηρίζεται από δυναμικό rock μουσικό ύφος και το υπογράφει ο ίδιος ο Bruno Mars σε συνεργασία με τους Philip Lawrence και Ari Levine. Πρόκειται για μία απόπειρα περιγραφής του έρωτα με ζωώδη ένστικτα. Μπορεί κριτικές να λένε πως ο Mars έχει δανειστεί στοιχεία από το μουσικό υπόβαθρο του Sting, ωστόσο δεν πρόκειται για κάτι άσχημο.

Από την πλευρά του ο Mars δηλώνει πως το “Gorilla” είναι το πρώτο τραγούδι που ηχογραφήθηκε για το εν λόγω album και μάλιστα ήταν αυτό με βάση το οποίο κινήθηκαν μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Η επίσημη κυκλοφορία του έχει δρομολογηθεί για τα ραδιόφωνα στις 6 Αυγούστου, ενώ η πρώτη live παρουσίασή του θα γίνει στα MTV Video Music Awards για το 2013 στις 25 Αυγούστου.

Μέχρι τότε, πάρτε μία πρώτη γεύση από εδώ!

Bruno Mars – Gorilla

Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης