«Είμαστε θετικοί σε κάθε συζήτηση για νέο πακέτο, εφόσον δεν υπάρχουν δημοσιονομικά και εισπρακτικά μέτρα, αλλά μόνο μέτρα διαρθρωτικού χαρακτήρα», τόνισε ανώτατος αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών σχολιάζοντας τις προτάσεις Σόιμπλε, που αποκάλυψε το περιοδικό Der Spiegel.

Το ίδιο στέλεχος ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πως ήταν για το καλό της Ελλάδας η συνάντηση της περασμένης Δευτέρας στις Βρυξέλλες, μεταξύ των επικεφαλής της τρόικας και των υπουργών οικονομικών Γερμανίας και Γαλλίας. «Θα δείτε ότι ήταν για καλό…», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης Εκπρόσωπος Σόιμπλε: Στα μέσα του 2014 νέο πακέτο προς την Ελλάδα, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014, 15:32

Γερμανικό ΥΠ.ΟΙΚ.: «Σταθερές οι απόψεις μας για το ελληνικό χρέος», Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014, 14:08

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης