Νέα κυβέρνηση, νέα ήθη, νέες διατροφικές συνήθειες για το Μέγαρο Μαξίμου. Από τα φιλετάκια και τα σούσι πέρασαν πλέον σε απλές καθημερινές, «λαικές», γεύσεις – βλέπετε οι συνήθειες της Κουμουνδούρου δεν κόβονται εύκολα κι ο νέος ένοικος του Μαξίμου με τους συνεργάτες του επιμένουν σε ανατολίτικες γεύσεις.
Από την ημέρα που ανέλαβε ο Αλέξης Τσίπρας με την ομάδα του, στο Μέγαρο Μαξίμου πάνε κι έρχονται τα delivery που μεταφέρουν σακούλες που… ευωδιάζουν κρεμμύδι, τζατζίκι και κεμπάπ!
Ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του παραγγέλνουν το μεσημεριανό τους γεύμα από σουβλατζίδικο στα Πετράλωνα. Συγκεκριμένα οι παραγγελίες που συνήθως είναι κεμπάπ, γιαουρτλού και παστουρμαδόπιτες γίνονται από το «Κεμπαπτζικον – Το γνήσιον» που βρίσκεται κοντά στις γραμμές.. του τρένου.
http://zoornalistas.blogspot.gr

