Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η πορεία των μελών του Π.Α.ΜΕ. από την πλατεία Ομονοίας προς το Σύνταγμα.
Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται για την έναρξη του διαλόγου για το ασφαλιστικό που επιχειρεί να ξεκινήσει η κυβέρνηση.
Τα μέλη του Π.Α.ΜΕ. ζητούν, επίσης, να καταργηθούν η ελαστική εργασία και τα stage, να καταργηθεί ο ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, στα καύσιμα και στη ΔΕΗ, στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ, να καταργηθούν όλα τα διόδια και να φορολογηθεί η πλουτοκρατία με 45%.
Ζητούν, επίσης, την καταδίκη της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, γιατί, όπως υποστηρίζουν, βαδίζουν σταθερά στο δρόμο της κοινωνικής συναίνεσης και στηρίζουν τις αντεργατικές επιλογές της κυβέρνησης.
Αυτή την ώρα, το κέντρο της Αθήνας είναι κλειστό, αφού η Τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία σε όλους τους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία Ομονοίας.
Αντίστοιχη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο άγαλμα του Βενιζέλου στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

