Υλικά:
25 γρ. βούτυρο
2 κρεμμύδια
1 πράσο
1 φρέσκο αρακά – 400γρ. καθαρισμένο
1 λίτρο ζωμό λαχανικών
100ml λευκό κρασί
αλάτι & πιπέρι
2κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
1. Προσαρμόστε τις λεπίδες κοπής στον κόφτη/τρίφτη και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και το πράσο.
2. Λιώστε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το πράσο, και μαγειρέψτε για 10 λεπτά με μεσαία θερμοκρασία.
3. Καθαρίστε τον αρακά και βάλτε τον στην κατσαρόλα.
Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

