Μπορεί να έχει γεννήσει τέσσερις φορές, ωστόσο διατηρεί μία αξιοζήλευτη σιλουέτα. Βέβαια, για να το καταφέρει αυτό, η Ελένη Μενεγάκη προσέχει τη διατροφή της, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εντάξει και τη γυμναστική στην καθημερινότητά της.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν», η διατροφή της είναι:

Πρωινό: 2 μικρά παξιμαδάκια ολικής άλεσης με 10 ελιές και τσάι του βουνού/φασκόμηλο/λουίζα ή 1/2 παλάμη ψωμί ολικής 100% με ταχινόμελο (1 κουτ. γλυκού) και 1 φλιτζάνι πράσινο τσάι ή 1/2 παλάμη ψωμί από φυτρωμένο σιτάρι με 1 κουτ. γλυκού αμυγδαλοβούτυρο ή 1/2 παλάμη μαύρο γερμανικό ψωμί με 1 κομμάτι τυρί σε μέγεθος σπιρτόκουτου.

Δεκατιανό: 1 τουλάχιστον φλιτζάνι φρέσκα φρούτα, π.χ., 1 πορτοκάλι. Συνοδευτικά: 1 ποτήρι κεφίρ ή ξινόγαλα ή αριάνι.

Μεσημεριανό: 1-2 φορές εβδ. όσο ψάρι ή θαλασσινά (όχι ωμά) με χόρτα ή βρασμένα λαχανικά π.χ. μπρόκολο, 2 φορές/ εβδ. από 2 φλιτζάνια λαδερό, π.χ. αγκινάρες αλά πολίτα…

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης