Οι «δύσκολες μέρες» του μήνα, όπως τις αποκαλούμε, ίσως και να μπορούν να γίνουν πιο εύκολες, αν προσέξουμε τη διατροφή μας. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, αυτό είναι εφικτό.
Τι πρέπει να τρώμε:
1) άφθονα φρούτα και λαχανικά, λόγω της αποβολής του πλεονάζοντος υγρού
2) κόκκινο κρέας και τροφές πλούσιες σε σίδηρο προς αποφυγή των συμπτωμάτων της αναιμίας
3) τροφές με υψηλή βιολογική αξία, σε συνδυασμό με πρωτεΐνη και υδατάνθρακες (π.χ. όσπρια με ρύζι, κρέας με ψωμί, γαλακτοκομικά με ψωμί), ώστε να προστατεύεται…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

