Υλικά:
- 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
- 2 φλιτζ. σιμιγδάλι χοντρό
- 3 φλιτζ. ζάχαρη
- 4 φλιτζ. νερό
- 2 ξυλάκια κανέλας
- 150 γρ. αμύγδαλα ή καρύδια, ψιλοκομμένα
- κανέλα σε σκόνη, για πασπάλισμα
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης

Υλικά:
Αν χρησιμοποιείτε συσκευές της apple ή κάποιον φυλλομετρητή (browser) ή έχετε κάποιο πρόσθετο που μπλοκάρει τα cookies, ορισμένες λειτουργίες του zougla.gr, όπως τα σχόλια, υπάρχει περίπτωση να δυσλειτουργούν. Σε αυτόν τον οδηγό θα βρείτε οδηγίες για το πώς θα ενεργοποιήσετε τα cookies για την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.