Τη ρήση που λέει ότι «η τελευταία μπουκιά είναι η δύναμή σου» φαίνεται ότι ασπάζεται μία ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην Αυστραλία, η οποία υποχρεώνει τους πελάτες της να τρώνε όλο το φαγητό τους, αλλιώς θα διώχνονται κλοτσηδόν…

Η σεφ Γιουκάκο Ιτσικάουα προτείνει 30% έκπτωση σε όσους πελάτες αδειάζουν το πιάτο τους στο Wafu, το μόλις 30 καθισμάτων εστιατόριό της στο προάστιο Σάρι Χιλς του Σίδνεϊ. Η σεφ περιγράφει τα πιάτα που ετοιμάζει ως «απενοχοποιημένη ιαπωνική κουζίνα».

Οι πελάτες υποχρεούνται να τρώνε όλο το φαγητό που είναι οργανικό και δεν περιέχει γλουτένιο, γαλακτοκομικά, ζάχαρη και αβγά. Σε αντίθετη περίπτωση, η σεφ και το υπαλληλικό προσωπικό συμβουλεύουν τους πελάτες την επόμενη φορά να επιλέξουν άλλο εστιατόριο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης