Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Τραμπζονσπόρ.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Europa League απέκτησε τον Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε μαζί της συμβόλαιο τριετιούς διάρκειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οικονομικές απολαβές του πρώην άσου της Λίβερπουλ, θα αγγίζουν τα 4.5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια ενώ θα εισπράξει και ένα μπόνους 2.2 εκατ. ευρώ για την μεταγραφή του.

Ο παίκτης ολοκληρώνει την μετακίνησή του στην τούρκικη ομάδα την παραμονή του αγώνα της με την ΑΕΚ και πλέον το διακύβευμα είναι αν θα προλάβει η τελευταία να τον δηλώσει για τα δύο παιχνίδια με την Ένωση.

Υπενθυμίζεται πως κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να κάνει μέχρι και δυο αλλαγές στην λίστα των παικτών που έχει δηλώσει για τη συγκεκριμένη σειρά αγώνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη διάρκεια της επαγγελματικής καριέρας του ο Στάριτζ έχει αγωνιστεί στις Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Μπόλτον, Λίβερπουλ και Γουέστ Μπρομ, ενώ είναι διεθνής με την εθνική Αγγλίας, με την οποία μετράει 26 συμμετοχές και οκτώ γκολ.

Ο μεγαλύτερος σε χρονική διάρκεια «σταθμός» της καριέρας του σε συλλογικό επίπεδο ήταν η Λίβερπουλ, με την οποία ο Στάριτζ αγωνίστηκε την εξαετία 2013-19 σε 160 παιχνίδια με απολογισμό 68 γκολ και 26 ασίστ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης