Παραδόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην αστυνομία ο 74χρονος πρώην σύζυγος και φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της 64χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα το βράδυ της Πέμπτης. 

Συγκεκριμένα, ο 74χρονος παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Ο φερόμενος ως δράστης κρατείται και θα εξεταστεί για τον βαθμό της εμπλοκής του στην υπόθεση, ενώ αυτήν την ώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης και κατάθεσης. Ο πρώην σύζυγος του θύματος αγνοείτο από το βράδυ της Πέμπτης, ενώ οι Αρχές τον αναζητούσαν ως ύποπτο για τη δολοφονία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να ομολόγησε την πράξη του. 

Το χρονικό της δολοφονίας

Η γυναίκα βρέθηκε στις 21:10 το βράδυ της Πέμπτης 3 Ιουνίου πεσμένη στον δρόμο από περαστικούς, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Το θύμα εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε τραύμα στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η γυναίκα, η οποία είναι διαζευγμένη, έφερε τραύματα από πυροβολισμούς στο κεφάλι και στον ώμο.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν πως οι έρευνες των Αρχών στράφηκαν από την αρχή στο οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, καθώς φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με συγγενικό της πρόσωπο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης