ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΚΟΥΙΖ(αρα) τηλεοπτικού ενδιαφέροντος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ σκάνε μετά τον 15Αυγουστο. Κάποιοι που τους είχαμε «δεμένους» σε πολλά υποσχόμενη παραγωγή, πριν την γιορτή της Παναγιάς, μπήκανε σε άλλες μεγάλες πόρτες και κούνησαν το μαντήλι και τι μαντήλι… κεφαλομάντηλο!
 
«ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙ;» (γιατρέ μου;)

Τις τελευταίες 12 μέρες δεν βλέπω τηλεόραση, κατόπιν εντολής γιατρού. Εκείνοι που διαβάζετε «μπικουτί» θα το ξέρετε. Χθες το απόγευμα, δεν άντεξα το στερητικό και είδα ΑΛΤΕΡ. Τι είδα; Την Νάντια Ρηγάτου και τον Νίκο Παρτσώλη.

Στη ζούλα και με χαμηλωμένο volume, για να μην με πάρουν πρέφα οι «χαφιέδες», όπως κάποτε την περίοδο της κατοχής άκουγαν οι Έλληνες B.B.C.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεσημέρι -απόγευμα ήταν, με τον τρίτο φραπέ της μέρας, και μετά από ένα ωραιότατο ντουσάκι, το οποίο ακολούθησε το μπανάκι, ακούγοντας τα τζιτζίκια «πάτησα τον όρκο».

«Θα σας πούμε τι γίνεται στα γραφεία των στρατηγείων των εκπομπών τρεις μέρες πριν από τον Δεκαπενταύγουστο, θα μάθετε όλη την αλήθεια για την τρίπλα της Μενεγάκη στον Μικρούτσικο και πώς μπόρεσε η Ελένη που είναι σκορπιός στο ζώδιο να εμποδίσει την παρουσίαση reality στον ALPHA από τον Αντρέα»

Τι λες; (Σκέφτηκα). Δύο μέρες πριν από τον Δεκαπενταύγουστο, έχουν ξεκινήσει τις σκαλέτες στα γραφεία , οι κλείστρες τηλεφωνούν σε καλεσμένους και τελικά μάλλον το μικρό φως που είδα στον δεύτερο όροφο, τρίτο γραφείο αριστερά, διερχόμενη έξω από τις εγκαταστάσεις του STAR, δεν ήταν «ασφαλείας» αλλά από το γραφείο της Τατιάνας, όπου μαζί με την Πωλίνα στήνουν φάκες στον ανταγωνισμό…

Σηκώθηκα, σφράγισα παράθυρα, πόρτες, μπαλκονόπορτες, έβαλα το κινητό στο αθόρυβο και έκατσα να μάθω την αλήθεια, γιατί… εκεί που λυσσομανάνε τα «δίκτυα», ότι η Μενεγάκη βρίσκεται ταυτόχρονα σε 52 σημεία του πλανήτη… (Τι πώς; Μόνο τις τρεις τελευταίες μέρες, έχω διαβάσει δημοσιεύματα που στο ένα φέρεται να είναι με τον Γιάννη Λάτσιο στην Κυλλήνη, μαζί με τα παιδιά και τις Φιλιππινέζες, την ίδια μέρα στο δελτίο του STAR, (νομίζω… γιατί στο MEGA δεν μπορεί να το είδα), την ήθελαν να ταξιδεύει με τον Ματέο για Μπαλί, ταυτόχρονα και ενώ φόρτωνε το τζιπ για Ινδονησία, λίγο πριν μπει στην έξοδο για «Ελευθέριος Βενιζέλος», μπήκε δεξιά. Αποφάσισε οδηγώντας να υπονομεύσει την πιθανή παρουσίαση του Αντρέα Μικρούτσικου, καθώς «οι σκορπιοί δεν ξεχνάνε ποτέ», όπως είπε και η Νάντια, ενώ… όλες αυτές τις δραστηριότητες τις διεκπεραιώνει με το ίδιο μπικίνι που το φοράει από πρόπερσι… Λίγο ακόμη δηλαδή, (και το γράφω, καθώς ξέρω τι σημαίνει να ψάχνεις ειδήσεις τον Αύγουστο) και θα μάθω ότι ο Λάτσιος και ο Πατζόπουλος είναι μαζί στο Μπαλί, ενώ η Ελένη γύρισε για να επιλέξει μαγείρισσες για τον «καφέ»…

Το That’s life, πάντως επικέντρωσε το ρεπορτάζ του στον ρόλο της Ελένης για την αποπομπή Μικρούτσικου, έχοντας ως εργαλείο ερμηνείας τον αστρολογικό χάρτη των δυο τους.

(Σκέψεις δικές μου)

Στην Αθήνα, τέτοιες μέρες δεν βρίσκεις περίπτερο ανοικτό και κομμώτριες πρώτης διαλογής. Όμως οι star του πρωινού ανταγωνισμού, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, είναι εδώ και συσκέπτονται.

(Αφεντικό, αλήθεια τι κάνεις εσύ; Περίμενε λίγο να ανοίξω μια μικρή παρένθεση, για να απευθυνθώ στην Κιμ, η οποία θα καταλάβει αμέσως την προτεραιότητα που θα δώσω στο θέμα που ακολουθεί)

«ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ»

Αυτό μου μεταφέρθηκε ως αίτημα από φίλες του κύκλου μου, μερικές από τις οποίες για κάποιους αδιευκρίνιστους λόγους βρίσκονται αυτές τις μέρες στην Αθήνα. Οι περισσότερες είναι ξανθιές με μακριά μαλλιά και κατοικούν στα βόρεια προάστια.

Τρεις από δαύτες μού ανακοίνωσαν τηλεφωνικώς ότι είναι ΤΡΟΜΕΡΟ που τέτοιες μέρες οι καλές κομμώτριες είναι με άδειες και έχουν αφήσει πίσω τις «ρεπατζούδες» που είναι δευτεροκλασάτες.

Δηλαδή «οι πρώτες φίρμες» χωρίς καμία επαγγελματική ευαισθησία πήγαν διακοπές, υποχρεώνοντας τις «δικές μου» να κυκλοφορούν με τα εξτέ κοτσίδα αλά Μαντώ Μαυρογένους… Όταν ΔΕΝ είσαι γυναίκα, ΔΕΝ το κατανοείς το πρόβλημα. Όταν όμως έχεις περάσει από την αγωνία… «ποιον προτιμάτε για πιστολάκι;»… αισθάνεσαι αλληλέγγυος με την ομάδα που πάσχει. Είναι ανεπίτρεπτο, πάντως, και οι ιδιοκτήτες κομμωτηρίων να μην μανατζάρουν τις άδειες, ώστε τα «δεξιά χέρια» τους να απουσιάζουν την ίδια εποχή με τον Αλέξανδρο Πετρίδη. Ιούνιο ή Σεπτέμβριο δηλαδή.

Τέλος πάντων, κλείνω την παρένθεση, διότι (Κιμ καταλαβαίνεις ότι μου έχουν βουρλίσει το κεφάλι να αναδείξω το πρόβλημα από τα «νέα του μπικουτί»). Αν διαβάζει, λοιπόν, κάποιος από: Άγγελο, Τακ Σελασιέ, Βαγγέλη Χατζή, Δημήτρη Παλαιολόγο, Ζάρμπαλη, Ντίνο – Τζίνο, Νικολά, Georges, Κοstis, Niko – Niko, ας περάσουν σε ανάκληση αδειών των star… (Πώς όταν προκηρύχθηκαν εκλογές γύρισε η Όλγα Τρέμη άρον άρον, παρακαλώ να υιοθετηθεί η ίδια τακτική).

Τρώω ήδη το τρίτο νύχι του δεξιού χεριού… Και εντάξει η Ελένη… επέλεξε σαν τον στρατηγό Πάτον να πιάσει τον αντίπαλο στον ύπνο… Τι ποιον αντίπαλο; Τους ΛιαγκοΣκορδαίους. Για την Κεφαλά το ξέρω ότι δουλεύει μέρα νύχτα, αλλά προφανώς οι πληροφορίες που ήθελαν τη Φαίη και τον Γιώργο να τρώνε παγωτό στο Φισκάρδο πιασμένοι χεράκι χεράκι είναι προπέτασμα καπνού. Στείλανε σωσίες στο Ιόνιο, για να μπορούν εκείνοι να «πριονίζουν» τα ξύλινα λιονταράκια – ποδαράκια του θρόνου της Ελένης. Ποιοι μένουν…; Οι Καραμεροχαριτάτοι. Η εκπομπή That’s Life δεν είπε τίποτις για τις προετοιμασίες … άρα μήπως να κινητοποιηθούν τώρα, έστω και καθυστερημένα;

Τελικά, το μόνο ρεμάλι, αργόσχολο είμαι εγώ που… βλέπω για 567η φορά «Οι μεν και οι δε»  όπως και «Κωνσταντίνου και Ελένης», πίνω καφέ και αλλάζω ξαπλώστρες.

ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Μου αρέσει πολύ ο Νίκος Παρτσώλης, γιατί σπικάρει ο ίδιος όλα τα video. Μου άρεσε επίσης ότι οι δυο τους λειτουργούν πολύ φιλικά και μεταξύ τους αλλά και προς τον τηλεθεατή, με την Νάντια να είναι χαρούμενη, γλυκιά και καθόλου προκλητική στο ντύσιμο. Ταιριάζουν οι δυο τους.

Ο ΡΕΜΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ!

Τι χαρές είναι αυτές! Η είδηση έχει περάσει σε όλα τα μέσα πλην της εκπομπής της κρατικής για τις ένοπλες δυνάμεις με τον τίτλο «Mε αρετή και τόλμη». Όπου και αν κοιτάξω, βλέπω την πλάτη του Αντώνη και μια «ασυγκράτητη» κυρία, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, όπως θέλει το ρεπορτάζ που διαβάζω ή που ακούω του «την έπεσε» στα μπουζούκια και από τότε κάνουν οι δυο τους εξάσκηση στα Γερμανικά. Εγώ να σας πω ότι το περίμενα. Διαίσθηση να το πεις; Νομοτέλεια της φύσης να το πεις; Δεν μπορεί, σκεφτόμουνα κάποια στιγμή θα έρθουνε και τα καλά για τον Αντώνη. Ευτυχώς, όμως, για οικονομία παραγωγής των καναλιών και των εντύπων, τους εντόπισε ο «φωτογραφικός φακός» στη Μύκονο.

ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ

Ότι εξαιρετικά περνάνε κάποιοι φίλοι μου στις Λιβανάτες.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΟΛΥ με τα «καλοκαιρινά» ρεπορτάζ του STAR. Όλα τα δελτία τις τελευταίες μέρες είναι ίδια. Να καταγγείλω, επίσης, ότι έναν ωραίο άνδρα εντόπισαν σε μια παραλία… Ναι! Ναι! Τον είδα… και τον άφησαν να μιλήσει πέντε δευτερόλεπτα. Το ότι βλέπουν και γυναίκες το δελτίο τους ενδιαφέρει ή θέλετε να ενημερώσω τον «κύκλο της μπιρίμπας» να πέσει «μαύρο» στον Τσιλιμπουνιδάκη;

Τώρα που είπα « μπιρίμπα» θυμήθηκα την Έρη. Ναι, είναι και εκείνη στη Μύκονο από… δεν θυμάμαι από πότε. Ανήκει και εκείνη στην κατηγορία εκείνων που είναι θυμωμένες με τα κομμωτήρια που έδωσαν άδειες στις καλές και αφήσανε τις «δεύτερες» πίσω. Μου έλεγε, λοιπόν, ότι, στο νησί, τη Μύκονο, δεν «πέφτει καρφίτσα». Παντού το αδιαχώρητο, ενώ δίπλα, στην Τήνο, όπου είναι η αδελφή της από τις 22 Ιουνίου, «κλαίνε», αν και έχουν κατεβάσει τις τιμές πάνω από 30 %.

Στέλνω φιλιά σε όλους

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης