H Nova έχει ετοιμάσει το εορταστικό της πρόγραμμα, το οποίο θα χαρίσει αμέτρητες ώρες διασκέδασης στους συνδρομητές της μέσα από όλα τα κανάλια της συνδρομητικής τηλεόρασης, EON TV. Υπερθέαμα και χριστουγεννιάτικο κλίμα μέσα από το κανάλι Novachristmas, αλλά και παραγωγές και αγώνες που θα συναρπάσουν μέσα από τα υπόλοιπα κανάλια. Παρακάτω ακολουθούν μερικά από τα highlights, που δεν πρέπει να χάσετε.
 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

•    Κυριακή 26 Δεκεμβρίου novacinema1 στις 22:00
       «THE WITCHES» ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Στα τέλη του 1967, ένα αγόρι πηγαίνει να ζήσει με τη γιαγιά του. Όταν θα συναντήσουν μερικές λαμπερές γυναίκες, η γιαγιά θα πάρει το αγόρι μακριά, αλλά θα πέσουν πάνω σε μια σύναξη μαγισσών… (Οικογενειακή Ταινία Φαντασίας, Αν Χάθαγουεϊ, Οκτάβια Σπένσερ)
 

•    Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου Discovery στις 23:00
«Γυμνοί και Φοβισμένοι 7» (Νέο επεισόδιο)

Ένας άνδρας και μία γυναίκα συναντιούνται για πρώτη φορά ολόγυμνοι. Για 21 ολόκληρες μέρες θα πρέπει να επιβιώσουν σε μερικά από τα πιο ακραία περιβάλλοντα στον κόσμο, χωρίς τροφή, χωρίς νερό και χωρίς ρούχα!
 

•    Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου Novasports Prime στις 17:30
«Dubai Soccer Awards 2021» (Ζ)

Για τρίτη συναπτή χρονιά το Novasports θα μεταδώσει τα Globe Soccer Awards, την ετήσια βράβευση των κορυφαίων στον χώρο του ποδοσφαίρου.  Σε μία φαντασμαγορική βραδιά με λαμπερούς καλεσμένους, που  θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι, θα απονεμηθούν βραβεία στους καλύτερους του 2021! Ανάμεσα στους υποψήφιους είναι οι Μέσι, Ρονάλντο, Λεβαντόφσκι και Σαλάχ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

•    Τρίτη 28 Δεκεμβρίου Novacinema1 στις 22:00
«FRENCH EXIT » Πρεμιέρα

Έχοντας ξοδέψει την κληρονομιά του εκλιπόντος συζύγου της, μία κυρία της υψηλής κοινωνίας πουλάει ό,τι της έχει απομείνει και μετακομίζει σε ένα δανεικό διαμέρισμα στη Γαλλία, με τον άβουλο γιο της. (Κομεντί , Μισέλ Φάιφερ, Λούκας Χέτζες)

•    Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου Novasports Prime στις 21:00
      «Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας» (Ζ)

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει τη χρονιά με νίκη απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, την οποία υποδέχεται στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.
 

•    Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου Novasports Prime στις 21:00
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ζαλγκίρις Κάουνας» (Ζ)

Το Τριφύλλι φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τη Ζαλγκίρις και στοχεύει σε μία καλή εμφάνιση ώστε να ξεκινήσει νικηφόρα τον δεύτερο γύρο της Euroleague.
 

•    Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου Novachristmas στις 22:10
«Girl» ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Μια νεαρή γυναίκα επιστρέφει στη μικρή πόλη που μεγάλωσε θέλοντας να εκδικηθεί τον κακοποιητικό πατέρα της. Φτάνοντας, όμως, βλέπει ότι κάποιος την πρόλαβε κι αναζητά απαντήσεις… (Θρίλερ, Μπέλα Θορν, Μίκι Ρουρκ)
 

•    Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου Viasat History στις 00:00
«Ισπανική Γρίπη: Αόρατος Εχθρός» (Νέο ντοκιμαντέρ)

Τον Απρίλιο του 1918, ενώ η Ευρώπη βούλιαζε στη δίνη του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου, μια εξαιρετικά μολυσματική γρίπη σάρωσε όλες τις ηπείρους. Η εσφαλμένα αποκαλούμενη «ισπανική γρίπη» μάστιζε τον κόσμο για δύο χρόνια προκαλώντας τον θάνατο περισσότερων από 50 εκατομμυρίων ανθρώπων πριν τελικά εξαφανιστεί και βυθιστεί στη λήθη. Από πού είχε προέλθει η ασθένεια; Πώς εξαπλώθηκε; Ποια μέτρα ελήφθησαν για την αναχαίτισή της;

•    Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου Novacristmas στις 22:10
«CASINO ROYALE» ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Στην πρώτη του αποστολή ως ‘007’, ο μυστικός πράκτορας Τζέιμς Μποντ καλείται να νικήσει σε μια παρτίδα πόκερ έναν πανίσχυρο τραπεζίτη που έχει διασυνδέσεις με τις μεγαλύτερες τρομοκρατικές οργανώσεις.(Δράσης , Ντανιελ Κρεγκ, Ευα Γκριν)

•    Σάββατο 1 Ιανουαρίου Novasports Prime στις 08:30
«ATP Cup Ελλάδα-Πολωνία» (Ζ)

Η ελίτ του παγκόσμιου τένις δίνει ραντεβού στο Σίδνεϊ για το ATP Cup που θα πραγματοποιηθεί 1-9 Ιανουαρίου! Τσιτσιπάς, Τζόκοβιτς, Μεντβέντεφ και Ζβέρεφ είναι μερικοί από τους αθλητές που θα δώσουν μάχες στα κορτ ώστε να φτάσει η χώρα τους στην κορυφή! Η ελληνική αποστολή, την οποία συνθέτουν, εκτός από τον Στέφανο Τσιτσιπά, οι Μιχάλης Περβολαράκης, Πέτρος Τσιτσιπάς, Μάρκος Καλοβελώνης και Αριστοτέλης Θάνος, αντιμετωπίζει την Πολωνία του Ούμπερτ Ουρκάζ την 1η ημέρα της διοργάνωσης.
 

•    Σάββατο 1 Ιανουαρίου  Novacinema στις 22:00
«A DOG’S JOURNEY»ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Ένας σκύλος, ο Μπέιλι, ζει σε μια φάρμα με το αφεντικό του, τη γυναίκα του, και την εγγονή τους. Όταν η μητέρα της μικρής την παίρνει μακριά, ο Μπέιλι κάνει τα πάντα για να βρεθεί κοντά της. (Οικογενειακή Κομεντί ,Ντένις Κουέιντ, Κάθριν Πρέσκοτ)

•    Σάββατο 1 Ιανουαρίου  Novacinema στις 22:00
«A DOG’S JOURNEY»ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Ένας σκύλος, ο Μπέιλι, ζει σε μια φάρμα με το αφεντικό του, τη γυναίκα του, και την εγγονή τους. Όταν η μητέρα της μικρής την παίρνει μακριά, ο Μπέιλι κάνει τα πάντα για να βρεθεί κοντά της. (Οικογενειακή Κομεντί ,Ντένις Κουέιντ, Κάθριν Πρέσκοτ)

•    Κυριακή 2 Ιανουαρίου Novasports Prime στις 22:00
«Ισπανικό πρωτάθλημα Μαγιόρκα-Μπαρτσελόνα» (Ζ)

Η ομάδα του Τσάβι αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μαγιόρκα για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

•    Κυριακή 2 Ιανουαρίου National Geographic στις 21:50
«The 80s Top Ten» (Νέα σειρά)

Ο ηθοποιός και σύμβολο της ποπ κουλτούρας Ρομπ Λόου οδηγεί τους τηλεθεατές σε ένα ταξίδι αναμνήσεων μέσα από έξι διασκεδαστικά Top 10 με θέμα την κουλτούρα των 80s, όπως ψηφίστηκαν από ένα πάνελ ειδικών.

•    Τρίτη 4 Ιανουαρίου  Novacinema στις 22:00
«THE UNITED STATES VS. BILLIE HOLIDAY»ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Το 1947, η θρυλική Μπίλι Χόλιντεϊ γίνεται το επίκεντρο μίας μυστικής έρευνας του FBI, με αφορμή το τραγούδι Strange Fruit. Η Αντρα Ντέι ήταν υποψήφια για το Οσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου. (Αληθινή Ιστορία,Τρεβάντε Ρόουντς, Γκάρετ Χέντλαντ)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης