Φιλική μόνο στα… χαρτιά ήταν η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Στο φιλικό παιχνίδι, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα του μεγαλομετόχου των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ιμπαγάσα πιάστηκε στα χέρια με τον Λεάντρο, ενώ ο Μοντεστό έπιασε από τον σβέρκο (!) τον Βάντερσον. Ναι, καλά διαβάσατε…

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Οι Νέοι των Πειραιωτών μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, επιδεικνύοντας μεγάλο ζήλο και κάνοντας σκληρά μαρκαρίσματα στους Άνδρες.

Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν άργησε η κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο.

Αρχικά, ο Λεάντρο έκανε ένα αρκετά δυνατό τάκλιν πάνω στον Ιμπαγάσα.

Στη συνέχεια, αντιστράφηκαν οι ρόλοι και ο πρώην άσος της Βιγιαρεάλ έκανε ένα μαρκάρισμα πάνω στο νεαρό Βραζιλιάνο, ο οποίος με τη σειρά του ζήτησε το λόγο.

Σε εκείνο το σημείο, οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα και χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Έλα, όμως, που τα νεύρα είχαν και συνέχεια. Σε μία φάση ο Βάντερσον έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Μοντέστο.

Ο Γάλλος εκνευρίστηκε και έπιασε από τον σβέρκο τον Βραζιλιάνο, σε μια προσπάθεια να τον ηρεμήσει και να του δείξει ότι πρέπει να προσέχει πώς πάει πάνω στον αντίπαλο. Οι δύο παίκτες αντάλλαξαν ύβρεις και ο Γάλλος έσπρωξε με δύναμη στον αγωνιστικό χώρο τον νεαρό Βραζιλιάνο χωρίς ο δεύτερος να αντιδράσει.

Στο τέλος του ματς, ο Ιμπαγάσα ήταν αρκετά εκνευρισμένος και με δυσκολία ηρέμησε στα αποδυτήρια. Ο Βαλβέρδε που, φυσικά, είδε τα όσα έγιναν, όπως και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν αντέδρασαν.

Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός έκανε και σχετική πλάκα στον Ιμπαγάσα.

Για την… ιστορία, η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-2 της ομάδας Νέων. Τα γκολ για την πρώτη ομάδα πέτυχαν οι Πάντελιτς (19′, 36′, 49′), Φουστέρ (32′), ενώ για την ομάδα Νέων σκόραραν οι Τζούνιορ (17′) και Βάντερσον (46′).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης