Ολοσχερώς καταστράφηκε το εργοστάσιο κατασκευής επίπλων και ξύλινων κατασκευών «Οικοσυνθέσεις» στην βιομηχανική περιοχή Τσερίου, από πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 22:00 χθες το βράδυ.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεωνίδα Λεωνίδου, η κατάσβεση την πυρκαγιάς ήταν πολύ δύσκολη εξαιτίας των εξαιρετικά εύφλεκτων υλικών που υπήρχαν στο εσωτερικό του εργοστασίου όπως και την ίδιας την κατασκευής του. Το μεγαλύτερο μέρος του κτιρίου κατέρρευσε.
Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις την Πυροσβεστικής για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς. Τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς θα εξακριβωθούν από τις έρευνες που θα πραγματοποιήσει η πυροσβεστική σε συνεργασία με την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.
Πηγή: sigmalive.com

