Δεν «μπλοφάρει» και θα παραιτηθεί από την προεδρία της ΚΕΔΚΕ, επαναλαμβάνει ο Νικήτας Κακλαμάνης αν μειωθεί το τέλος παρεπιδημούντων από 2% σε 0,5%, όπως σχεδιάζει η κυβέρνηση.

Σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής», ο δήμαρχος Αθηναίων τονίζει ότι «κάποιοι παρέσυραν τον πρωθυπουργό» και αναφερόμενος σε ενδεχόμενη παραίτησή του, λέει ότι «ουδείς αναντικατάστατος».

Ο κ. Κακλαμάνης υποστηρίζει ότι με τη μείωση του τέλους δεν πρόκειται να επιτευχθεί αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα: «Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι μείωση του ΦΠΑ για τον τουρισμό, μείωση του κόστους των αεροδρομίων και καλύτερες τιμές στα τουριστικά πακέτα», συνεχίζει.

Επίσης,  σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Κακλαμάνης λέει ότι κανείς δεν θέλει εκλογές, ούτε τα κόμματα ούτε οι πολίτες και υπενθυμίζει ότι αυτό που θέλουν οι πολίτες είναι η συναίνεση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης