Ο Will Smith, ο Tommy Lee Jones και ο Josh Brolin παραβρέθηκαν μαζί με τον σκηνοθέτη Barry Sonnenfeld στην παρουσίαση της ταινίας «Men In Black III», στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, την Πέμπτη 3 Μαΐου.

Οι τρεις ηθοποιοί πόζαραν για τους φωτογράφους που είχαν συγκεντρωθεί για την παρουσίαση της νέας ταινίας με χαρά και δεν σταμάτησαν να κάνουν αστεία, ποζάροντας μαζί αλλά και χωριστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τρεις σταρ και ο σκηνοθέτης παρουσίασαν, εκτός από την ταινία, και μια χρονοκάψουλα. Μέσα στην χρονοκάψουλα, οι ηθοποιοί τοποθέτησαν αντικείμενα από την ταινία και έπειτα την έκλεισαν.

Ο Will Smith τοποθέτησε μέσα στη χρονοκάψουλα ένα ζευγάρι γυαλιά σαν και αυτά που φοράει ως πράκτορας J, στο φιλμ, καθώς και το dvd με την ταινία. Ο Tommy Lee Jones, από την πλευρά του, έριξε μέσα στην κάψουλα ένα φουτουριστικό όπλο, που επίσης περιλαμβάνεται στα αντικείμενα της ταινίας.

Ο Josh Brolin προτίμησε να ρίξει μέσα στη χρονοκάψουλα ακόμη ένα αντικείμενο από την ταινία αλλά και ένα αυτόγραφο του σκηνοθέτη Barry Sonnenfeld. Στην υπογεγραμμένη φωτογραφία, ο σκηνοθέτης γράφει «Στον Josh, μια μέρα ίσως να είσαι αρκετά τυχερός ώστε να δουλέψεις μαζί μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η χρονοκάψουλα θα ταξιδέψει μαζί στις ΗΠΑ, προτού σφραγιστεί από τη NASA για 43 χρόνια.

Στο «Men In Black III», ο Will Smith, ως πράκτορας J, επιστρέφει πίσω στον χρόνο, για να σταματήσει τη δολοφονία του φίλου και συναδέλφου του πράκτορα K (Tommy Lee Jones), από έναν εξωγήινο. Ο Josh Brolin στο φιλμ ενσαρκώνει τον νεαρότερο σε ηλικία πράκτορα Κ. Στο φιλμ θα δούμε και πολλούς διάσημους, όπως οι Lady Gaga, Justin Bieber, Tim Burton, Nicole Scherzinger.

Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ στις 25 Μαΐου και στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 24 Μαΐου.

Πηγή: ant1
Eπιμέλεια: Nτίνος Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης