Νέο Eagle F1 Asymmetric 6: Το νέο θερινό ελαστικό της Goodyear είναι έτοιμο για όλα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022, 10:00
Νέο Eagle F1 Asymmetric 6: Το νέο θερινό ελαστικό της Goodyear είναι έτοιμο για όλα

Με νέα τεχνολογία για τη βελτίωση της απόδοσης σε στεγνό οδόστρωμα, το φρενάρισμα και τον χειρισμό σε βρεγμένο οδόστρωμα και με καταλληλότητα τοποθέτησης σε ηλεκτρικά οχήματα, το Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 εντυπωσιάζει.

Το νέο Eagle F1 Asymmetric 6 έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε ένα ευρύ φάσμα τύπων αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων των hot hatches, των sport compacts, των οικογενειακών αυτοκινήτων, των πολυτελών sedans και των sport coupes, και διαθέτει μια σειρά από τεχνολογικές καινοτομίες που εξελίσσουν το βραβευμένο Eagle F1 Asymmetric 5.

Το αποτέλεσμα είναι ένα ελαστικό υπερ-υψηλών επιδόσεων που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει σιγουριά και ενθουσιασμό στους οδηγούς με τις ικανότητές του στο φρενάρισμα και τον χειρισμό στο βρεγμένο οδόστρωμα και να τους συναρπάζει με τις εξαιρετικές επιδόσεις του στο στεγνό οδόστρωμα και τα sport χαρακτηριστικά του.

Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία Dry Contact Plus , το Eagle F1 Asymmetric 6 βελτιώνει την απόδοση φρεναρίσματος στο στεγνό οδόστρωμα, διαθέτοντας προσαρμοστικό σημείο επαφής με το οδόστρωμα και βελτιστοποιημένη καμπυλότητα για να προσαρμόζεται στις μεταβολές του φορτίου. Ενώ υπό κανονικές συνθήκες οδήγησης, το σημείο επαφής του ελαστικού με το οδόστρωμα έχει ένα κανονικό αποτύπωμα, το οποίο αυξάνεται όταν ο οδηγός κάνει έναν ακραίο ελιγμό. Συνεπώς, το σημείο επαφής με το οδόστρωμα προσαρμόζεται στο στυλ οδήγησης και αυξάνεται ανάλογα με τις ανάγκες, προσφέροντας στον οδηγό μεγαλύτερη πρόσφυση και δυνατότητα αντίδρασης σε ακραίους ελιγμούς.

Σε συνθήκες βροχής, η τεχνολογία Wet Braking Pro με το καινοτόμο μείγμα ρητίνης επιτρέπει στο ελαστικό να έχει περισσότερες μικρο-επαφές με την επιφάνεια του οδοστρώματος, προσφέροντας στους οδηγούς καλύτερη πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα. Η τεχνολογία που αναπτύχθηκε για τα ελαστικά UUHP (υπέρ-υπέρ υψηλών επιδόσεων), τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να αποδίδουν τόσο στην πίστα όσο και στο δρόμο, έχει μεταφερθεί στο Eagle F1 Asymmetric 6. Στο Eagle F1 Asymmetric 6, αυτή η τεχνολογία αυξάνει την ευελιξία του ώστε να ταιριάζει ή να είναι πιο ανθεκτικό στα ανώμαλα σημεία του δρόμου. Αυτό το μείγμα ρητίνης ενισχύει την πρόσφυση των ελαστικών στο οδόστρωμα.

Τα ελαστικά αυτοκινήτων  της Goodyear μπορούν να τοποθετηθούν σε ηλεκτρικά οχήματα, όμως το Eagle F1 Asymmetric 6 έχει σχεδιαστεί ειδικά με γνώμονα τις απαιτήσεις των κατασκευαστών για ηλεκτρικά οχήματα (EV). Το μοτίβο ακύρωσης θορύβου που διαθέτει έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση κατά 1 dB, η οποία αναγράφεται στην ετικέτα του ελαστικού, ενώ η νέα τεχνολογία σύνθετων υλικών μειώνει την αντίσταση κύλισης για να βοηθήσει στην αύξηση της αυτονομίας των ηλεκτρικών οχημάτων. Το αποτέλεσμα είναι ένα ελαστικό που είναι έτοιμο για την επόμενη γενιά αυτοκίνησης.

Το Eagle F1 Asymmetric 6 κυκλοφορεί σε διαστάσεις από 17 έως 22 ίντσες.

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022, 10:21