Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το δεύτερο προγραμματισμένο τεστ της Aprilia MotoGP με τον Andrea Dovizioso πραγματοποιήθηκε στη Δούλεψε αρκετά στο βρόχινο στήσιμο της μοτοσικλέτας ο Doviπίστα του Mugello ωστόσο ο καιρός έπαιξε άσχημο παιχνίδι στις δύο πλευρές. Η βροχή δεν επέτρεψε στον Ιταλό αναβάτη να πιέσει τη μοτοσικλέτα όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα να μη δώσει τις κατάλληλες πληροφορίες στην ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις δύο stint κατάφερε να κάνει την πρώτη ημέρα στο στεγνό ο Dovizioso με τη RS-GP και το μόνο που κατάφερε ήταν να δουλέψει πάνω στην τοποθέτησή του στη σέλα της μοτοσικλέτας. Ήθελε να πιέσει τη μοτοσικλέτας για να δει το επίπεδό της αλλά ο καιρός είχε αντίθετη άποψη.

Πολύ λίγο χρόνο στη στεγνή άσφαλτο του Mugello είχε ο Dovizioso με τη RS-GP.

Ούτε κουβέντα για συμμετοχή σε αγώνα φέτος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δυστυχώς, ο καιρός ήταν άσχημος. Κάναμε μόλις δύο δοκιμές το πρωί της πρώτης ημέρας στο στεγνό, που Τον Ιούνιο είναι πιθανό ακόμα ένα τεστήταν αρκετές για να δοκιμάσουμε διαφορετικές θέσεις οδήγησης, αλλά δεν μπορούσα να πιέσω», είπε ο πρώην αναβάτης της Ducati. Η οδήγηση στο βρεγμένο πάντως πήγε καλά και ο Dovizioso έδωσε τις πρώτες του εντυπώσεις στους μηχανικούς της Aprilia.

H Aprilia και ο Dovizioso πάντως ήδη σχεδιάζουν να κάνουν ακόμα ένα τεστ τον Ιούνιο, αλλά ακόμα για συμμετοχή σε αγώνα φέτος ούτε λέξη. «Δεν έχει νόημα να συζητάμε για κάποια συμμετοχή σε αγώνα διότι δεν ήταν το σχέδιο για μένα. Δεν έχω καταφέρει να πιέσω τη μοτοσικλέτα, έτσι κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε», σχολίασε ο Ιταλός στο τέλος της ημέρας.

Το βίντεο που ανάρτησε ο Dovi στο twitter

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γιορτή των πρωταθλητών της Aprilia

Ο Dovizioso δεν αποκλείει να αγωνιστεί ακόμα και φέτος με την Aprilia

Έκανε τους πρώτους γύρους με την Aprilia ο Dovizioso

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης