Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Με παρόν τον Marc Marquez παρουσιάστηκε η αγωνιστική ομάδα MotoGP της Repsol Honda. Η Θα επιστρέψει ο Marquez, αλλά το ερώτημα είναι πόσο έτοιμος θα είναι…πολυπρωταθλήτρια ομάδα με τον κορυφαίο αναβάτη των τελευταίων ετών είναι έτοιμη για μια ακόμα δυνατή σεζόν με τον Marc Marquez αισιόδοξο πως θα δώσει το παρόν στην έναρξη του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δίπλα στον Marquez φέτος θα υπάρχει ακόμα ένας Ισπανός αναβάτης, ο Pol Espargaro. Ο Espargaro προέρχεται από την εργοστασιακή ομάδα της KTM όπου είχε πολύ επιτυχημένη πορεία και τώρα θέλει να κάνει το επόμενο βήμα με μια από τις κορυφαίες ομάδες και μοτοσικλέτες του grid.

Η ομάδα της Repsol Honda έχει 180 νίκες στην ιστορία της στο πρωτάθλημα και 447 βάθρα, ενώ μετράει 15 τίτλους.

Δϋο δυνατοί αναβάτες από την Ισπανία θα οδηγήσουν τις RC213V

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιφυλακτικός ο Marquez για την κατάσταση που θα βρίσκεται όταν επιστρέψει

Ο Marquez ήταν ειλικρινής για την επιστροφή του στις πίστες πάντως και κράτησε τον πήχη χαμηλά λέγοντας ότι θα είναι δύσκολο να είναι ο ίδιος με πριν: “Φαντάζομαι ότι το καλύτερο θα ήταν να οδηγήσω τη μοτοσικλέτα και αμέσως να είμαι στο ίδιο επίπεδο, αλλά θα είναι δύσκολο. Αλλά θα δούμε αν μας πάρει έναν αγώνα, δύο ή μισή χρονιά να είμαστε όπως πριν”, τόνισε ο Ισπανός πρωταθλητής.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν θα είναι στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Κατάρ τον Απρίλιο ο Marc Marquez. Σίγουρα πάντως θα χάσει τις πρώτες δοκιμές στο Κατάρ τον Μάρτιο.

Η παρουσίαση της Repsol Honda

 

H Honda δίνει μεγάλο βάρος στα νέα ηλεκτρικά της μοντέλα, αυτοκίνητο και scooter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Marquez επιστρέφει χρήματα στη Honda

Επίσημα εκτός MotoGP το Brno, ερωτηματικά για την Ταϊλάνδη

Ο Dovizioso περιμένει την Honda

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης