Ο 15χρονος Ντιν Μπέρτα Βινάλες πέθανε μετά από συντριβή σε αγώνα της κατηγορίας Supersport 300 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike στην πίστα της Χέρεζ, όπως ανακοίνωσαν σήμερα, Σάββατο, οι διοργανωτές.

Ο αγώνας βρισκόταν στον 11ο γύρο όταν ο Ισπανός Βινάλες συνετρίβη μαζί με τρεις άλλους αναβάτες στη δεύτερη στροφή, αναγκάζοντας τη διακοπή του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά από ένα σοβαρό περιστατικό κατά τη διάρκεια του WorldSSP300 Race 1, ο Ντιν Μπέρτα Βινάλες δυστυχώς υπέκυψε σε τραυματισμούς», ανέφερε το World Superbike. «Ο αναβάτης υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο θώρακα. Ιατρικά οχήματα έφτασαν στο σημείο αμέσως και ο αναβάτης έλαβε ιατρική βοήθεια στην πίστα, στο ασθενοφόρο και στο Ιατρικό Κέντρο της πίστας. Παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού της πίστας, το Ιατρικό Κέντρο ανακοίνωσε ότι ο Μπέρτα Βινάλες δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του».

Ο Βινάλες είναι ο ξάδερφος του αναβάτη του MotoGP Μάβερικ Βινάλες και ήταν μέλος της ομάδας Vinales Racing Team.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια του @DeanBerta21 μετά από μια συντριβή στον #WorldSSP300 Race 1 σήμερα. Στέλνουμε όλη μας την αγάπη και τη δύναμη στον Maverick Vinales και σε όλη την οικογένεια του Ντιν, στην ομάδα του και στους αγαπημένους του», ανέφερε στο twitter το MotoGP.

Ο αγώνας και το υπόλοιπο της δράσης του Σαββάτου ακυρώθηκαν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης