Τρίτη επέμβαση στο χέρι για τον Marc Marquez

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020, 19:40
Τρίτη επέμβαση στο χέρι για τον Marc Marquez

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τα πράγματα δεν φαίνονται καλά για τον Marc Marquez με τον Ισπανό πολυπρωταθλητή να μπαίνει για 3η φορά στο χειρουργείο. Ο Marquez, έχασε όλη τη φετινή χρονιά έπειτα από την πτώση του στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στη Jerez και τον τραυματισμό του στο χέρι.

Προσπάθησε να επιστρέψει σύντομα, αλλά η κατάσταση του χεριού του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να μπει εκ νέου στο χειρουργείο για αποκατάσταση της ζημιάς.

Η πτώση του Marquez στη Jerez του κόστισε ήδη μια χαμένη σεζόν στο MotoGP

Θα κάνουν μεταμόσχευση

Από ότι φαίνεται η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί στο βαθμό που περιμέναν οι γιατροί οι οποίοι προγραμμάτισαν να τοποθετήσουν καινούρια πλάκα και να μεταφέρουν οστό για μεταμόσχευση στο τραυματισμένο του χέρι προκειμένου να αναπτυχθεί ταχύτερα και να έχουν τα θεμιτά αποτελέσματα.

Το πρόβλημα στην καινούρια επέμβαση είναι ο χρόνος αποκατάστασης. Μπορεί αυτός ο χρόνος να είναι από 3 μέχρι 12 μήνες, κάτι που σημαίνει πως ο Ισπανός δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος στις δοκιμές της Sepang τον Φεβρουάριο, ενώ κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με ασφάλεια αν θα προλάβει τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Κατάρ στις 28 Μαρτίου.

Ο τρόπος που έσωζε τις πτώσεις από μπροστινό ο Marc έχουν μείνει στην ιστορία

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020, 19:40