Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τα πράγματα δεν φαίνονται καλά για τον Marc Marquez με τον Ισπανό πολυπρωταθλητή να μπαίνει για 3η φορά στο χειρουργείο. Ο Marquez, έχασε όλη τη φετινή χρονιά έπειτα από την πτώση του στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στη Jerez και τον τραυματισμό του στο χέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσπάθησε να επιστρέψει σύντομα, αλλά η κατάσταση του χεριού του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να μπει εκ νέου στο χειρουργείο για αποκατάσταση της ζημιάς.

Η πτώση του Marquez στη Jerez του κόστισε ήδη μια χαμένη σεζόν στο MotoGP

Θα κάνουν μεταμόσχευση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από ότι φαίνεται η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί στο βαθμό που περιμέναν οι γιατροί οι οποίοι προγραμμάτισαν να τοποθετήσουν καινούρια πλάκα και να μεταφέρουν οστό για μεταμόσχευση στο τραυματισμένο του χέρι προκειμένου να αναπτυχθεί ταχύτερα και να έχουν τα θεμιτά αποτελέσματα.

Το πρόβλημα στην καινούρια επέμβαση είναι ο χρόνος αποκατάστασης. Μπορεί αυτός ο χρόνος να είναι από 3 μέχρι 12 μήνες, κάτι που σημαίνει πως ο Ισπανός δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος στις δοκιμές της Sepang τον Φεβρουάριο, ενώ κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με ασφάλεια αν θα προλάβει τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Κατάρ στις 28 Μαρτίου.

Ο τρόπος που έσωζε τις πτώσεις από μπροστινό ο Marc έχουν μείνει στην ιστορία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης