Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Arai αποκάλυψε το νέο της TT-edition κράνος, μια περιορισμένη έκδοση του RX-7V Evo, στο Motorcycle Live.

Η Arai και το Isle of Man TT συνεργάστηκαν με τον Aldo Drudi – ο οποίος είναι επίσης υπεύθυνος για πολλά από τα σχέδια κρανών που βλέπετε στα MotoGP – για να σχεδιάσουν τη νέα περιορισμένη έκδοση του RX-7V Evo, αφιερωμένη στο ΤΤ του 2023.

Η Arai έχει πλέον περάδοση σε αυτά τα ειδικά κράνη, κάνοντάς το πρώτη φορά το 2007, και τα κράνη της ειδικής έκδοσης TT είναι πάντα μια δημοφιλής κυκλοφορία.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, η έκδοση TT χρησιμοποιεί το τυπικό RX-7V ως βάση για τα νέα γραφικά, που σημαίνει ότι έχει την πιστοποίηση ECE R22.06 ως βασική έκδοση, καθώς και την άνετη εφαρμογή και τον ισχυρό εξαερισμό που χαρακτηρίζουν αυτό το κράνος.

Όσο για τα ίδια τα γραφικά, διαθέτουν μαύρο, κόκκινο και άσπρο χρώμα μαζί με λίγο κίτρινο. Σε αυτό το fluo είναι το κείμενο Ellan Vannin (που σημαίνει Isle of Man στην γλώσσα Manx), ενώ το λογότυπο TT βρίσκεται στην κορυφή με το Triskelion (τα τρία πόδια) και το μοτίβο της καρό σημαίας περιβάλλει το κάτω μέρος.

Ingmar Stroeven, Arai Helmet (Europe) B.V. Διευθύνων Σύμβουλος: “Ανυπομονούμε για το ΤΤ! Ήταν υπέροχο που επιτέλους επιστρέψαμε στο Isle of Man ξανά φέτος και είναι ένα γεγονός που σημαίνει τόσα πολλά για εμάς στην Arai”.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποκαλύπτουμε το 2023 IoM TT Limited Edition RX-7V Evo στο Motorcycle Live, ένα αποκορύφωμα της χρονιάς μας. Η Drudi Performance δημιούργησε μια άλλη όμορφη σχεδίαση στην κορυφαία σειρά RX-7V Evo που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά TT στοιχεία με φρέσκες, ρέουσες γραμμές”.

Τα νέα κράνη αναμένεται να είναι δαιθέσιμα τον Mάιο – Ιούνιο του 2023.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης